Powered By Blogger

torsdag 17 december 2009

sista skoldagen!

Sitter här o fryser i min soffa, ska gå o göra mig lite te snart hade jag tänkt. Men först blir det att skriva ett litet inlägg. Passar väl perfekt va?
Skoldagen var seg, hade någon tema dag såkallad "genusdagen"... Slutade vid 12 så det var helt ok ändå! Dock inte lika gott när det är svinkallt ute, vart håller snön hus då?? Ska de va kallt måste de va snö, o det är de verkligen inte..
Nu har jag endast ett par julklappar kvar att köpa, det är ju såå svårt. Måste hitta julkläder o nyårsklänning också, har ni något tips på nåt snyggt?
Morgondagen blir sista dagen i skolan, för sen är det lov! Äntligen!


Tänkte lägga upp en bild på min fula klass också!

onsdag 16 december 2009

Första riktiga snön!

Idag var sista riktiga dagen i skolan, och hade endast två lektioner. Svenska o kommunikation! Ska bli riktigt skönt med lov faktiskt. Blir typ som att ladda batterierna lite. Behöver verkligen det!
Första "riktiga" snön har också kommit till Göteborg! åh så mysigt det är. Hoppas så mycket att allt är snötäckt på julafton. Håller tummarna, för utan snö är det inte julstämning enligt mig. Eller vad tycker ni?

Idag blev det lite julshopping med först jennifer&sofia, sedan kom även dennis in o då strosade jag och han runt o köpte julklappar.
Snart är jag klar med allt jag hade att köpa. Känns riktigt skönt, men inte riktigt lika skönt för plånboken?

På fredag är det julavslutning i skolan, får se om den ens är värd att gå på. Förra året var det tydligen bara 3 stycken från vår klass som var där ;) HAHA
Kom precis hem, tog samma buss som dennis hem o följde med honom hem o gick ut en snabbis med han och hans hund. (för de första va de svin kallt o gå i typ 15 min från bussen o sen en promenad till...) sen körde hans mamma mig hem. Tack camilla & grattis i efterskott :) <3 (hon fyllde år igår)

Nu ska jag se om det finns något i kylskåpet som jag kan stoppa i mig, magen börjar kännas lite smått tom.
Puss

Snart jul

I fredags var ja på liseberg med dennis, jennifer, sofia och tobbe! var riktigt mysigt! Hade hoppats på lite snö, men men.. Jag vet ju vilket land jag lever i så det är väl ingenting man kan räkna med. Men iallafall, dennis o tobbe vann en hel del saker medans jag sofia och jennifer inte vann någonting! så orättvist va. menmen, vi fick iallafall typ 10 små gosedjur var så de va ju bra iallafall! Blev en lyckad kväll! Ni som inte besökt jul på liseberg, gör det! Väldigt fint.


pusss

fredag 4 december 2009

BEHÖVER ER HJÄLP!

Jag ska starta om bloggen på nytt tänkte jag! Men först och främst behöver jag lite läsare, haha låter desperat. Men nu är jag ganska trött på att skriva saker bara jag själv ska läsa..
Så skicka iväg en kommentar bara med vad som helst :) vill verkligen börja på "riktigt" nu!

Pussssss
/m

måndag 23 november 2009

Orden försvinner..

Det går inte! BLOGGTIPS???
Jag känner mig så fruktansvärt dåååååååålig just nu! Har inte nån fantasi alls, vart har den tagit vägen?

Hööööst

Helt slut efter en regnig dag i skolan.
Vaknade vid 10 o gick upp och började göra mig i ordning. Först gick jag och tog en varm dusch, sedan fick de bli en slarvfrukost. Pankakor med sylt och grädde! Ibland får man slarva lite.

Måste ju berätta lite vad som hände i helgen. Mamma hade kalas i lördags, för hon fyller år i morgon. Grattis världens bästa mamma!
På söndagen var jag med Dennis, vi typ skojbråkade så ja ramla ner från min säng, vilket slutade med ett antagligen brutet revben! INTE SÅ SKÖNT OM JAG FÅR SÄGA DE SJÄLV!

Har börjat fundera på om jag ska ta bloggandet på allvar? Hade ju varit ganska kul med lite fler läsare o kommentarer osv. Fast då måste jag ju också lägga in "roligare" bilder och skriva mer intressanta grejer. Ska göra ett test inlägg nu tänkte jag! De kommer om några minuter.

Pussss
/m

söndag 15 november 2009

Fruktansvärt!

Måste börja med att berätta lite om gårdagen och om i fredags.
I fredags åkte jag jennifer sofia tobbe o dennis till mattias i tuve, johan kom också dit lite senare. Va mkt mysigt, securitas kom för grannarna hade klagat på att vi var för högljuda. Väldigt lyckad kväll måste ja säga! Tack matte för vi fick komma :) Vi tog bussen hem vid 1, så gick av vid torget vid 2 tiden. (lägg märke till tiden)

Vaknade klockan 8 på lördagen av att mamma ropade o sa att Torslandaskolan brinner.
Några hade tydligen tändt eld på en bil utanför Torslandaskolan på fredagskvällen mot lördagen. Bilen i sig hade exploderat o branden hade fortsatt mot skolan. Larmet hade kommit till larmcentralen vid 02.22 tiden, (då måste alltså skolan brunnit när vi åkte förbi Torslandaskolan med bussen ungefär 02.00.!) Det är helt sjukt hur snabbt en brand tar sig, från det att larmet hade gått kan jag tänka mig att det inte tog mer än 10 minuter innan brandbilar var på plats. Men då var det redan försent, på morgonen skrevs det på GT att 1/3 del av skolan brunnit ner och att det fanns en hel del brännskador på skolan. Notera!!! brännskador. På kvällen var hela skolan borta!! Endast grunden fanns kvar.
Branden var svår att släcka, det tog hela dagen och släckningsarbetet fortsatte även in på kvällen! Då fanns det inget kvar, förutom grunden och flaggstången! Gympasalen var det enda som klarade sig helt. Men det finns mer, det fanns tydligen några gastuber där risken fanns att de kunde explodera eller något så polisen kunde inte inleda sin tekniska undersökning, trots att misstankar finns om att branden är anlagd. MISSTANKAR??? VAFAN! En hel skola har brunnit ner och det finns MISSTANKAR att branden var anlagd? Det är självklart någon/några som tuttat eld på bilen. Men de hade säkert inte som avsikt att en hel skola skulle brinna ner. De tyckte väl att de va lite tufft att elda upp vaktmästarens bil o de 2 sekunder som bilen brann va de säkert varmt o skönt för dom. Men explosionen sen hade de säkert inte räknat med! Eld är ju så fascinerande för små barn, men herregud, vad har ni för liv? Det är så patetiskt att ni borde skickas till något fångläger någonstans långt ut i öknen. Hoppas ni åker fast, 100 miljoner i skadestånd. Det är väl goa pengar att betala tillbaks i hela era liv? ERA LIV LÄR VARA FÖRSTÖRDA! Men det är rätt åt er!
Jag är så arg, men vet att jag inte är ensam om det!

Tänk alla minnen man har därifrån, alla lärare som nu mist massa papper o andra viktiga saker, tänk alla elever som kämpat för sina betyg o nu är de som bortblåsta, eftersom att alla lärare inte lägger in dokumenten i datorer så är garanterat en heldel papper och prov borta nu, borta för alltid! Tycker så synd om alla er som förlorat saker, och framförallt förlorat eran skola.











Torslandaskolan! <3
1971 - 14/11-2009!

onsdag 11 november 2009

Seg onsdag!















Dagen har sett ut såhär. Vaknade vid halv 11 då gick jag upp o lagade spagetti o köttfärssås ! mums. Rebecca e sjuk så hon va hemma, idag var de faktiskt skönt att inte vara ensam kände jag.
Vid 1 tiden tog jag bussen tillsammans med Jennifer in till skolan. Hade endast 2 lektioner, och sen var klockan 5 då det var dags att åka hemåt igen. Mötte upp mamma vid kungsgatan ungefär, och åkte med henne hem!
Matteprov i morgon... mer säger jag inte! Önskar
mig själv och Jennifer lycka till!

nu ropar mamma att det är mat, bäst att skynda sig dit!

pusssssss
/m

söndag 8 november 2009

Farsdag!

Grattiis alla pappor runt om i världen, denna dag tillägnas er allihopa!
Kom nyss hem från mormor&morfar, vart där med släkten o ätit riktigt god mat + en riktigt god tårta! Tack för det mormor.
Vår minsta kusin malva va där också, ja rebecca o hon tog en liten sväng till torslandatorg o hängde lite, nedå men vi va rastlösa så de slutade med en promenad i detta mörka land.
Känner att detta har blivit en riktigt slapp helg, fast det är skönt det också !

Ska snart titta på "Ensam mamma söker", tror att det är sista avsnittet idag ! Undra hur de kommer sluta... Bloggar om hur de slutade sen. Ha en fortsatt trevlig farsdag alla pappor! Och önskar er alla också en riktigt go kväll.

Pussssss
/m

fredag 6 november 2009

Fredagskaos!

Regn, rusk o redan fredag! Det är galet hur snabbt veckorna går, och det är 48 dagar kvar tills julafton!

Första advent är ju snart, och det är väl då man plockar fram adventsljusstakar om jag inte är helt fel ute? Pepparkakor ska ätas, julmust ska drickas, julklappar ska köpas o sen är det inte långt kvar tills man ska köpa julgran! Jag längtar verkligen sååå mycket. Julen är nog den mest mysiga tid på året om jag får säga det själv. Notera att jag inte gillar vintern speciellt mycket, men julen.. ooh det är något speciellt. Är såå sugen på att åka skidor, men det blir nog ingen skidåkning för mig i år. Men man kan alltid hoppas!

Började skolan 8 i morse, och på i stort sätt varje lektion tittade vi på film! fy va trött man blev, satt ju o letade efter saker som kunde hålla ögonen öppna med! tandpetare fick det bli, ne skoja.
Skulle egentligen på bio nu ikväll, men de blev pankaka med hela det!
Antingen blir de att åka hem till Jennifer nu o kolla lite film o så, eller gå ut o hitta på nåt.

Jag har hittat massa grejer till mitt rum , ska ha silver o lila saker. Blir riktigt snyyggt faktiskt! ;) Men lägger inte upp några bilder, då ni kommer bli så avundsjuka så ni vill göra likadant ... mohaha (6) Fast här är några av kuddarna ja funderar på, får se hur de blir :)


Ne skämt o sido, nu får ja se till att hitta på nåt skoj denna regniga fredagskväll! ÄLSKAR SVERIGES VÄDER <333
Nu får ni ha en go kväll allihopa, så uppdaterar jag senare eller i morgon!

pussss
/m

torsdag 5 november 2009

Tråkigt inlägg.

Så var de fredag imorgon, igen! Hjälp va snabbt veckorna går, men det är väl så när man ser fram emot något. Såg första snön i morse också, önskade att det skulle bli ett riktigt snöoväder så man fick va hemma från skolan ett tag..
Efter skolan var de dags för en tripp på stan med min syster, och måste säga att det var rätt mysigt för att va me dej, rebecca ;) träffade på våran moster också och gick sen till mammas jobb o var lite störiga.

Orkar inte skriva mer :( kommer inte på nåt.

pussssss
/m

tisdag 3 november 2009

Sängdags!

Jaha, då börjar denna dag också lida mot sitt slut, eller vänta. Klockan är 00.20 så alltså är den redan slut.
I skolan idag kom vi fram till att det endast är 7 veckor kvar tills jullovet, det känns så konstigt eftersom att det känns som att sommarlovet tog slut alldeles nyss?
Fast när jag tänker efter så är jag glad att tiden går snabbt i skolan, så det inte hade vart tvärt om. Jag är inte alls lika skoltrött längre, tycker det är kul att gå till skolan och försöker göra mitt bästa och kämpar för att orka med allt som ska göras hela tiden. Fick idag reda på att jag får VG i Idrott A, så nu börjar B kursen. Ska faktiskt bli kul och är stolt över mig själv!

Snart är det väl dags att börja köpa julklappar? Eller lite tidigt än så länge är det väl, men det ska ju börjas i tid!
Har verkligen inte en aning om vad jag vill ha för julklappar i år, får se till att börja skriva på en liten julklappslista till tomten ;)

Fick reda på i skolan idag att en av våra lärare ska sluta på skolan, eller ja iallafall för ett tag och kanske för alltid. Pga sjukdom! Tragiskt när sådant händer, hoppas du kryar på dig. Och att du kommer tillbaks snart!

Ligger här i min säng o kollar på "Jordan, rättsläkare"samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra för att bli trött, lite te eller nåt kanske får mig avkopplad? det återstår att se!
Nattinatti på er nattugglor!
Hoppas ni sover gott i natt!

Pusssssssss
/m


Saknar nog kanske mitt blonda hår lite?

Fast är de värt att färga tillbaks?

Eller ska jag ha mörkbrunt?

söndag 1 november 2009

ointressant/intressant?

Jag sitter här o läser mina inlägg här på bloggen nu, det slog mig plötsligt att jag har väldigt tråkiga "överskrifter" eller vad man ska kalla det. Skriver varje dag datumet där uppe, men det kanske är mer intressant om jag börjar med något annat! Som kanske kopplar mer till inlägget? Om ni har lust så ge mig gärna lite tips.

Fredagens Halloweenparty blev hur lyckat som helst! Tack så hjärligt Jennifer för kvällen, du hade gjort huset jätte fint me massa Halloweenprylar o liknande. Alla var utklädda, vilket gjorde det hela ännu roligare, för alla hade verkligen gått in för det. Och självklart var det lika trevligt folk som vanligt o ingenting hände. Förutom en snabb liten incident med några små coolingar som kom o trodde sig få komma in. Skabb! haha Men dom försvann lika snabbt som dom kom dit. Det jag försöker säga var att det var en superlyckad kväll. Tack igen allihopa som gjorde kvällen till den bästa! :)

Igår (lördag) var ja jennifer dennis o tobbe ute på bus eller godis, hmm vi är 5 år jag vet. I vilket fall som helst så hade vi riktigt skoj! Sedan blev de lite film hemma hos tobbe, men alla somnade så de blev inte speciellt mkt filmtittande. Och idag har jag suttit ute o frusit i flera timmar, dennis var snäll att byta till vinterdäck på mammas bil! Du är allt snäll du lille Dennis!

Min mage skriker efter något sött, funderar på om vi har något hemma.. Men det har vi självklart inte! Vad ska jag göra åt saken? Jo, min syster sa för en stund sedan att hon skulle kunna tänka sig att åka en snabbis till maxi med mig.. Så får väl antagligen med mig henne efter lite tjat.

pusssssss
/m

Henke, jocke, cassandra & tina

Jocke, henke

Jag & dennis

Jag & jennifer, vi äger alla på singstar

Partypeople

ohlala

grrr

cassandra & jag

tina & sofia

dennis

viktor, tomten utan julklappar :(

moonstaaah

jennifer & sofia

alexandra, cassandra & jocke

sofia, sofia, jennifer & jenny

jenniiifer, tack för kvällen <3

Alexandra

henke, tobbe, sofia

jennifer & jag
Soffiiproppen

torsdag 29 oktober 2009

Torsdag - 29/10-09

Heej!
Idag är jag på väldigt bra humör, är väldigt glad o känner för att gå ut o springa eller något, då är jag på bra humör kan jag säga. Sitter här o ska snart äta lite middag. Har inte fått gjort speciellt mkt detta lovet. Men det är skönt att ta det lugnt o vila upp sig inför skolan!
Imorgon blir de halloweenparty, så har testat lite kläder jag ska ha på mig. Iallafall, morgondagens utklädnad blir häääxa.. Har köpt mig en häxhatt o ska ha en svart kort klänning till! Får hoppas att det blir bra, jennifer ska hjälpa mig lite med en bra sminkning till ögonen.
Ser fram emot morgondagen väldigt mycket, hoppas det blir lika lyckat som jag tror att det kommer bli!
Idag har jag bara tagit det lugnt, var med dennis hela förmiddagen. Mysigt! Kan prata med dig om allt o du förstår mig (nästan) alltid. Är glad att jag har dig, tack för du finns!

Nu sitter jag o kollar lite resor, är sååå sugen på att bara åka till värmen o ligga på en strand o sola o bada hela dagarna. Det hade verkligen inte varit fel...
Men jag är ännu mer sugen på att åka till snön i en vecka eller två, för lite underbar skidåkning.
Tänk er att gå upp tidigt på morgonen, ta på sig mysiga varma kläder, äta lite frukost, för att sedan ta på sig alla varma skidkläder o sen bara gå några meter till liften för dagens första åk.
Känns som det var flera år sedan jag åkte skidor, trots att sista gången var i februari i år..
Nu ska jag ta o städa lite på mitt rum.

Pussssss
/m

tisdag 27 oktober 2009

Tisdag - 27/10-09

Måste börja inlägget typ såhär: det kommer nog bli ganska långt. Fast det får vi se.
I söndags var de kalas för min lilla kusin, hon blev glad för presenterna. Väldigt god mat var det också. Mästerkocken Madelene har slagit till igen! Tack för trevligt kalas :)

Lovet har börjat väldigt bra, igår (måndag) var jag dennis tobbe o jennifer inne i stan o köpte lite halloween saker. Som tur var kom jag på i sista sekund vad jag ska klä ut mig till. Vi träffade även jocke med tjej, o johan inne i stan en snabbis.
Efter stan bar det av till hällsvik för en liten powernap, efter typ en timmes sovande, så bestämde vi att allihopa skulle åka o gyma på sportlife, vilket vi gjorde! I stan hade vi fått massa gratis "engångskort" som man kunde använda på alla sportlife. Men först körde tobbe hem mig för ja skulle hämta träningskläder och då passade han o jennifer på att åka hem till tobbe o hämta kläder. När ja hämtat kläder, tog vi moppen bort till gymet för att träffa jennifer o tobbe igen, där fick de bli lite spring på bandet, o maskiner o hantlar.. Måste säga att jag var väldigt missnöjd med gymet i helhet, tråkiga maskiner o tråkig träningsmiljö. Men våran insats som bodybuilders var väldigt bra tycker jag iallafall.
Efter träningen bar de iväg till maxi för investering av godis (väldigt passande efter träning, eller?) Sen blev de film o sminkkväll hos jennifer, mkt mysigt! testade massa halloween sminkningar på tobbe o dennis, tänk er själva hur de såg ut :o slänger nog upp lite bilder också.

Sov hos dennis, gick upp vid 11. Gick ut med dennis o lotus, Träffade tobbe o jennifer (och dino) vid hällsviks skolan vid 1 för att gå ut på en långpromenad, och det blev verkligen en låångpromenad. Först hela vägen från hällsvik, till ica maxi, förbi flygande korven, till krysset för att hämta dennis traktorkörkort på posten, posten stängd, tillbaks till flygande korven för lite lunch, tillbaks till krysset hämta körkortet, sen gick vi hela vägen tillbaks till hällsvik igen med en massa stopp var 5e steg, för de va tydligen så att på varje ställe lotus skulle kissa på, skulle dino också kissa på.. så de blev en heldel stannande överallt hela vägen. Var ute o gick i 2 timmar o typ 30 min. Kan säga att mina ben inte var helt levande när vi kom hem igen, fyyy! Men gud så duktig man känner sig nu.
Just nu sitter ja och Dennis i mitt kök o äter pasta med laxsås som mamma gjort. Skulle egentligen på bio ikväll, men det blev inte riktigt så. Antagligen blir de film någonstans. får se vad man orkar hitta på :)
pussssssss
/m

torsdag 22 oktober 2009

Torsdag

Godkväll på er som läser :) trevligt att ha er här!
Dagen har sett ut ungefär såhär.. Vaknade kl 06.00 av att klockan ringde, gick som en zombie upp ur sängen, rätt in i duschen för att vakna till liv. Sedan gjorde ja mig i ordning o sen fick ja skjuts av mami till skolan. Började första lektionen kl 08.00 o slutade 1. Skönt! Men sista mattelektionen hade ja gärna sluppit. Matte b är mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara, men man får bara fortsätta kämpa på. Tog 25an hem, proppfull med småbarn! trodde ja skulle svimma. Var svin hungrig o ont i huvudet som fan, så sitter dom typ o skriker en i öronen. Det var inte exakt vad jag behövde just då kan jag säga.
Sen bar det iväg hemåt för att plugga lite, gick faktiskt bra för en gångs skull!
Sitter här nu o kollar tv, såg nyss på Mammas pojkar! haha ena mamman är sjukt rolig, "är du oskuld?" ni som kollade fattar de roliga. Nu e de inlåst som gäller, killarna e grymma tkr jag.
Hade nog vart rätt lärorikt att sitta på en sån anstalt/fängelse typ en vecka eller två för att se hur det är.
I morgon är det fredag!!!!!!! jippiiiie. sista dagen innan lovet. Ska bli UNDERBART!
Men man får se vad som händer, antagligen blir det Skagen över dagen.. Och bio.. men sen får resten bli som det blir. MÅSTE in o shoppa någon dag också.
På söndag blir de kalas för min lilla kusin som fyllde år i måndags! glömde skriva de på bloggen när ja skrev att Jennifer fyllde år. Men de gör inte så mkt tror jag, hon läser nog inte min blogg ändå. Vi sjöng iallafall för henne i telefonen, hoppas det var vackert. Imorgon ska jag köpa lite födelsedagspresenter till henne från mig. Får se vad det blir....
Nu ska ja kolla vidare på tvn, och sedan blir det nog att ja hoppar i säng om en stund.. Hör ända hit hur den ropar på mig.

pusssssssss
/m

tisdag 20 oktober 2009

Tisdag

Jahaja ytterligare en vecka i skolan att "se fram emot". Fick ett inte så roligt mail från min mentor förut. Stod typ att ja hade 10% frånvaro förra månaden, jag fick lite panik då jag inte vart borta någonting förra månaden. Så mailade ett jätte tyket mail till honom o han fick väl tänka lite kan jag tro.
Men efter lite om och men visade det sig att jag hade rätt och han skulle ändra det. mycket skönt tycker jag!

Kom nyss in, efter en promenad! Övningskörde bort till Torslandahallen, där mamma skulle träna. Stannade inte och tittade, utan jag tog en promenad hem istället. Var faktiskt väldigt skönt att få lite luft. Men när vi väl kommit utanför mig, så kommer jag på att jag inte har några nycklar med mig... vad gör man då? jo går hem till mormor o ser om man får låna hennes nycklar till mitt lilla hem. men nejnej, hon har inte heller några nycklar, så de fick bli lite saft o bulle hos henne ;) mysigt! hihi. Men efter typ en halvtimme gick vi hem till mig, då mamma tränat klart kunde hon släppa in oss. Nu är det andra avenyn som gäller, har dock redan sett detta avsnitt en gång idag.
Känns som att de enda personer som fortfarande kollar på det är jag o min lilla mormor.

pussssss
/m

söndag 18 oktober 2009

skäms malin!

ojojoj nu skäms jag lite.. har inte bloggat på en hel vecka, fast det är väl mest jag själv som lider av det kan jag tro?
Veckan har varit superbra! Började kvart över 10 varje dag på min praktik o slutade runt 3-4 beroende på när vi ville gå hem. Nu känns det väldigt sorgligt att inte gå till praktiken i morgon (måndag), hade såå gärna stannat kvar där istället för skolan, men men. Sjukt nöjd med dessa veckorna iallafall!
Imorgon är de den 19 februari, vilket betyder tre saker. JENNIFERS FÖDELSEDAG<3:) weiii grattisgrattiis lilla stumperumpan :) 17 år nu, bara 1 år kvar för dig!
o den andra grejen e att det är skolfoto i morgon :o vad ska man ha på sig liksom? hmm får väl ta mej i kragen o gå upp till mitt rum för att rota runt i mina garderober.. SHiiit ja kommer få sån panik i morgon om jag inte har bestämt mig idag för vad jag ska ha på mig, oj såna problem jag har. hihi och tredje grejen e att min minsta kusin också fyller år. GRATTIS PÅ DIG LILLSNUFF!<3 vi ses på söndag!
neh snart blir de till att gå ut me sofian :)hemliga uppdrag vet ni.
sen ska jag kolla på ensam mamma söker.

pusssss så länge
/m

söndag 11 oktober 2009

Söndag

söndagsöndagsöndag...igen! Men nu har jag inte sådan vanlig "söndagspanik", för i morgon bär de av till eurosko igen, trivs verkligen jätte bra! Hur goa människor som helst och bästa handledaren ;)
Har ju varit lite seg på att skriva nu de senaste dagarna, så får ta igen det nu känner jag!
I fredags åkte jag o Jennifer till backaplan efter skolan för att hitta en blus som vi har letat efter i HELA GÖTEBORG! Men självklart så fanns den inte där heller, utan vi blev hänvisade att ringa deras kundtjänst för att se om vi skulle kunna få tag i den på något sätt. Vi har ännu inte ringt, men ska antagligen göra det i morgon!
Mötte upp tobbe på backaplan, följde me honom för att köpa en skjorta. Han hittade en riktigt snygg! Sedan kollade vi på klockan o både jag o jennifer fick panik! klockan va 17.20 o vi skulle vara hos louise kl 19.00! shiiit tänkte vi, o tobbe tryckte gasen i botten för att ta oss till vårt kära torslanda! halvvägs hem kom vi på att vi hade mopparna på krysset, så han fick släppa av oss där o så fick vi åka hem i de kalla vädret :
Hur skulle vi hinna duscha, sminka oss, välja kläder o gå till louise på 1 o en halv timme?
I vilket fall som helst, 1,5 timmar senare plingar jennifer på min dörr o båda e klara. Helt fantastiskt för att vara oss!

Så då var de dags för en liten promenad till Louise, de innebär en liten sväng genom en äcklig skog fast vi hann inte tänka så mkt på att de va en läskig skog, för båda va svin stressade för klockan hade blivit 19.10... tio minuter sena! Tro de eller ej, men vi sprang som aldrig förr! Menmen vi kom fram hela! :) När vi kom fram hade redan alla andra kommit, tjejorna som gjorde kvällen var, Louise, Jennifer, Sofia, Clara, Felicia, Hanna, Vickan, Jenny, Elin & lilla jag!
Väl där framme hos louise bjöds de på mat (tacos) o sedan god efterätt. "Tårta a la Louise", vilket betyder en köpt väääldigt god tårta! Presenterna får vi inte glömma, hon fick en massa grejor. Typ, halsband, trosor, en dildo, örhängen, svart klänning o armband, men har säkert glömt nåt för de va massa fina saker! vid 21.00 tiden gick vi allihopa till richard för lite party som va tillägnat louise! Trots att hon lolli inte mådde så bra på slutet mot kvällen så slutet gott allting gott! Gick hem vid typ 2 tiden, mötte dennis o satt ute o pratade i typ 3 timmar eller nått.. fick pratat en hel del :)
Åt nyss god söndagsmiddag med lilla familjen, o nu är de söndagsmys som gäller. En välbehövd helg lider mot sitt slut, men ser som sagt fram emot denna veckan väldigt mycket!
Slänger in lite bilder från fredagen, hope you enjoy it!



middagsdags!

fula, men ja gillar dej ändå :(

Lite av människorna som va där :)
Yeeeaah, tööööffa fjööös tiiiieep ;)
Jenny&Vickan
Snyyyggiingarna this night (:

Har nog inte förstått mig på er ännu :)
;) pontus o viktor

;)

Tack festfixarrichard! :D
Pussssssss
/m

torsdag 8 oktober 2009

Torsdag

Nu är de kväll, dagen har gått väldigt snabbt.
Praktik från kl. 10.00 i morse till kl 15.00. Trivs jätte bra, Jennifer får stå ut med mig hela dagarna. Känner att jag verkligen är en liten svans på henne nu, men de går över hoppas jag.. Hon får ha mej hack i häl tills jag lärt mig allt hon kan :) Men så är de..
Efter praktiken åkte ja jennifer tobbe & dennis in till stan för lite shopping. Blev dock inte så mkt med det, hittade ett par sidenleggins.. Vi som skulle storshoppa? förstår inte va som hänt me oss nu på sistone :(
Nu kom ja nyss hem o sitter i soffan.. Är vääldigt trött efter att ha stått upp hela dagen, men så är det väl att jobba i en skoaffär!

Har inte mkt mer att skriva så får ta o sluta nu. I morgon blir de tjejmiddag hos Louise, hon fyller 17 nu på söndag så de blir att fira henne! Grattis på dig :)

måndag 5 oktober 2009

Måndag

God kväll på er!
Nu har ja missat några dagar här på bloggen, men hoppas ni överlever ändå.. ser att de inte e så många som lämnar kommentarer efter sig, vilket ja tkr e tråkigt! så ändring får ske!

I lördags hände en massa! Dagen började med att Jag , Jennifer , Sofia och Tobbe gick upp tidigt för att ta en sväng på stan, vi bestämde oss för att åka till Allum! Men de va ingen hit precis, vi hittade INGENTING! In o ut i ALLA affärer minst typ 3 gånger. Så efter mycket om och men, bestämde vi oss för att ta en sväng till Alingsås för att kolla affärerna där, men de börja pissregna på vägen dit så vi vände på en liten avfart på motorvägen o satte fart mot Kållered (K-gallerian eller va de nu heter) lite tråkigt o åka hela vägen till Alingsås för att kanske hitta lite kläder.. Men väl framme i Kållered hittar vi INGENTING, så vår lilla idé var inte lyckad här heller! Nu fick vi för oss att vi skulle till Frölundatorg, så dit bar de av. Men hittade vi några kläder där? NEJ ingenting! jag köpte ett par leggins o en ansiktskräm! Jennifer hitta en tunika o Sofia köpte en rosa kofta o lite mer grejor.! väldigt fint! Så lördagens shopping gav inte speciellt mycket, förutom en jävla massa mil på mätaren! När Tobbe lämna tillbaks bilen till hans pappa o han kolla på mätaren så visade det sig att vi åkt 30 mil! 30 mil på en resa för lite shopping? haha de e inte klokt egentligen! men så kan de gå till när man ska shoppa me 3 galna tanter me humörsvängningar ;) Jo glömde ju vår lilla Donken vistelse, mkt gott!

På kvällen var de till att göra sig i ordning för lite mys hemma hos richard. Det började med att Jennifer Sofia Louise o Clara kom hem till mig o så gjorde vi i ordning oss tillsammans! Sen bar de av till Richard vid typ 9 tiden! Väääldigt lyckad kväll måste jag säga. Svin gott folk, bra musik o allmänt lyckat! Tack för de Richard, men även alla andra! <3
Sedan gick ja Jennifer o Tobbe hem vid typ 2 tiden, då träffa ja dennis så sov han hos mig!
Puss på den lördagen! MÅSTE GÖRAS OM!

Idag hade jag min första praktikdag, är nöjd! Gott folk o inte så slitsamt, jag ska nog klara av 2 veckor där!
Efter praktiken träffade jag Jennifer så tog vi en fika o sen fick vi skjuts av hennes pappa till hällsvik, så gick jennifer hem o ja träffa lille dennis en stund! sen gick vi en promenad i de friska vädret, Ja dennis jennifer tobbe o lille dino! välbehövt må ja säga :)
Sedan fick de bli en tur till maxi för lite häng, nja inte riktigt.. Men godis fick vi me oss hem iaf. Och sen var de dags för idol...... Trodde vi! Men de visade ju sig inte vara idol på måndagar.. hm.. aja så vi såg lite fotboll o de fick bli lite sappande mellan kanalerna fram tills Svenska Hollywoodfruar skulle börja! Allihopa va rätt trötta, framför allt dennis som somna i soffan, verkligen skit skoj att umgås me dej lillplutten dennis när du bara sover ;)
Nu ska ja se om min syster e lite pratglad, annars ska ja gå o lägga mig o försöka somna i tid idag! Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag!

Pusssssss o sov så gott
/m

torsdag 1 oktober 2009

Torsdag - onödigt inlägg, behöver inte läsas

Nu är jag väldigt sur, så de blir inget långt inlägg.

Min syster är totalt dum i huvudet o jag skulle vilja utvisa henne från detta land nu! Och jag ska berätta varför...
Igår ser ja att hon har på sig mina jeans (dom tightaste jag har) o eftersom att hon e lite längre o fetare än mig så töjer hon ut dom varje gång hon har på sig dom.. och då frågar ja henne varför hon har på sig mina jeans, till svar får man : NEJ! Dom är mina, dom har legat i min garderob i över 1 år och ja har inte fått på mig dom innan. Och dum som jag är sa jag ingenting.. Men idag ser ja att hon har på sig dom igen, och ja känner sååå väl igen dom. Så jag är tvungen att kolla på lappen där bak o de visade sig visst vara mina jeans. Ja fick ett litet utbrott på henne o hon fortsatte ljuga om att dom legat i hennes garderob i över 1 år, jag tvingade henne ta av sig dom, vilket hon gjorde. Men sjääälvklart så långsamt att jag hade hunnit åka in till stan o köpa ett par nya. Enda anledningen till att hon va tvungen till att ta av sig dom var att hon fortsatte ljuga o sa att de va hennes + att hon töjer ut dom. Och det är mina favorit jeans, jag räknade dessutom ut att jag hade på mig dom byxorna i förrgår o la dom i tvätten då, så hon måste ha hämtat dom i tvätten, vilket är ganska äckligt för dom tvättades inte innan hon tog på sig dom. Just nu hade ja nog kunnat stoppa ner henne i en påse o kört ut henne i skogen o låtit henne ligga där tills mina byxor passar igen.

Någon som vill byta sin syster/bror mot en förjävlig unge vid namn Rebecca?
(de blev visst ett rätt långt inlägg ändå)

Nu är det natten

Hej på er alla nattpigga människor!
Här ligger jag i min sköna säng o funderar på vad man kan göra när man inte är det minsta trött, klockan är 01:01 och jag är lika pigg nu som jag varit hela dagen. Har legat o kollat på maassa avsnitt av Riverside, för vad annars kan man göra? Fått feber igen, vet inte varför den ska komma tillbaks hela tiden för det är så sjukt jobbigt. Det enda jag vill nu, är att sova. Mitt huvud skulle behöva det, men ifall jag lägger mig ner o försöker sova så blir jag bara frustrerad, så då slutar det med att jag ligger o vrider på mig.
Finns det inte någon som kan komma o sjunga en godnattvisa för mig så kanske ja kan somna?
Kanske är fler än jag som känner igen sig i detta: Klockan börjar bli mycket o du tror att du är lite trött så därför går du o lägger dig, väl nere i den mjuka sängen, under täcket ligger du o vrider o vänder på dig, för ingen sovställning känns bekväm just idag, kudden är antingen för hög eller för låg just denna natten (den som brukar vara så go?) Och den är för varm så man måste byta sida på den varannan minut. Täcket är för tjockt eller för tunt, och du kommer på tusen saker du borde göra innan du somnar? tex. att klippa tånaglarna? Du börjar tänka på saker du egentligen inte behöver tänka på. tex. vad hade jag på mig på 4ans skolfoto? Alltså enbart onödiga tankar som kommer upp, bara därför att du inte kan sova.! Men när du väl somnat, så vaknar du igen efter en timme o e lika pigg som innan du somnade.
Just en sådan natt är det för mig just precis nu.
Nu måste ja försöka sova, för klockan e 01:27 (de tog inte en halvtimme att skriva inlägget, men ja e seg så glömde av att fortsätta skriva.)
Hoppas för min egna skull att jag kan somna nu! Sov så gott på er! <3
pussssssss
/m

onsdag 30 september 2009

Trött, sliten o feber igen!

Nu har mamma kommit hem, o den lilla hemligheten var att jag hade städat heela huset.
Dammsugit, dammat, våttorkat, städat, bäddat osv. Tror ja har städat o grejat i 3 timmar eller nåt. Men när jag väl kommer igång kan jag inte sluta för ens det är kliniskt rent, vilket är bra då de blir väldigt rent o fint ;)

När rebecca kom hem gick vi till torget o köpte rosor till mamma (som tack för fina presenter vi fick igår). En bukett till köket med ljusa o lite mörkare rosa rosor, en ros till mammas sovrum, o 3 st till vardagsrummet. Blev ju som ett nytt hem!

Nu känner jag att febern är påväg upp igen, fan! hoppas de går över nu ikväll så jag kan gå till Hemköp i morgon. Känns ju liite fel att missa hela första veckan på praktiken! Men är man sjuk så är man.
Nu ska ja gå o äta lite, har inte ätit något på hela dagen.. Inte bra jag vet, men har inte vart hungrig o inte tänkt på mat en enda gång.. Så har liksom glömt av de.

Puss
/m

Beyonce - Ave Maria

"You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside"

Älskar just denna del i låten!

Där ser man, där ser man :)

Känner att jag varit till ganska stor nytta i dag, trots att jag bara vart hemma!
Men än så länge kan ja inte skriva vad det handlar om, eftersom att jag vet att min mamma läser denna bloggen.. Och säger jag vad det är så har jag förstört hela grejen o det vill jag ju inte. :)
Nu väntar jag på att lillsyrran ska komma hem.. Är hon inte hemma innan 15.00 så får ja panik. För det är nämnligen så att vårt nya köksbord ska komma idag kl 15.00 o ifall de nu skulle vara så att min älskade syster inte kommit hem, så måste jag själv ta emot dom som kommer med bordet.. Och de orkar ja inte med tanke på att jag ser ut som en häxa som nyss vaknat upp från sitt ide o det betyder i sin tur att jag måste göra mig i ordning innan dom kommer, vilket betyder att jag måste göra det nu isåfall.. och hur ska det då bli eftersom att jag inte vet när systern kommer hem...? ojojoj såna problem jag har :( haha
Då kan man ju fråga sig varför jag sitter här o skriver när ja har så mkt annat att göra?
nja svaret är ganska enkelt, för det vet inte jag heller!

Jo just de ja, meningen från början med detta blogginlägg var ju att ja skulle visa vad jag fick på min lilla lyckolapp idag.. Om jag tänker efter lite så passar det in vääldigt bra!
Återkommer snart ;)

Onsdag

Tjiingeliing!
Det är sol ute, är det verkligen sant? Härligt iallafall!
Idag mår jag mycket bättre, nästan ingen huvudvärk o ingen feber. Så i morgon bär de av till Hemköp för att göra lite nytta, hemma gör jag ju ändå ingenting viktigt. Kan väl säga som så att jag har sovit in min nya säng väldigt bra denna veckan, förresten kan man säga sovit in? äsch skit samma. Jag kan ;)
Nu ska jag snart ta en dusch o sedan äta lite lunch, någon som kan komma med nåt tips till vad man kan göra för nåt?
Snart måste jag ladda på gymkortet så jag äntligen kan börja träna! Längtar verkligen tills jag kommit igång med träningen, åh va kul de ska bli! Snart kommer muskelmalin fram ur sitt skal!
Måste också säga att Magnus Uggla har förgyllt mina dagar den här veckan, fattar inte att jag säger de själv. Men nu kan jag nog alla hans låtar.... haha!
Ne nu ska ja inte skriva mer, har inte nåt vettigt att skriva ändå. Hör av mig senare.
Pusssssssss
/m

tisdag 29 september 2009

Tisdag - fortfarande sjuk

Godmorgon på er!
Ingen praktik för min del idag heller, lite synd tycker jag!

Har legat o kollat några avsnitt av Svenska hollywoodfruar nu. Första gången jag såg de, tyckte jag bara att allihopa verka vara dumma i huvudet. Men nu tycker jag att deras liv är lite intressanta faktiskt, tänk o leva så?! Jag som är så bekväm av mig hade ju haft det underbart som hemmafru, bara gå o plocka hemma o kunna shoppa dag ut o dag in! Hade passat perfekt för mig!
Anna Anka hysterin är lite rolig tycker jag, folk säger sig hata henne men ändå lägger ni ner tid på att läsa om henne.. Det går ju inte att säga annat än att hon tänker på ett sätt som dom gjorde på forntiden, men hon är väldigt speciell. Hon har jobbat sig upp i toppen, hon kom till USA o jobbade lite som modell, sedan blev hon personligtränare o sedan träffade hon Paul. Jag tycker hon är lite häftig!

Nu ska jag ta o äta lite frukost, har inte haft matlust de senaste dagarna men ja känner att det ekar i min mage. Det är väl kanske ett tecken på att man borde äta ;)
Puuusss
/m

måndag 28 september 2009

oj så många inlägg de blev idag.. detta får bli sista?

Får bli ett inlägg till, har inte så mkt annat för mig. Har legat i sängen hela dagen, men vid lunchtid så plingade de till på dörren, så tänkte jag.. Hm vem kan det vara? Men iallafall, snygg som jag är i min feberoutfit öppnar ja dörren o där står inte morfar utan en annan liten spillevink, med sig hade han en liten present, tack för den, det livade upp min dag trots att ja inte va speciellt social (a)
Känner att ja talar lite i gåtor ;) så vill ni veta vem som kom så får ni giissa..
Funderar på om ja ska ringa till mamma o be henne komma upp med nåt att dricka, för ner orkar jag ju inte gå.
Puss så länge
/m
vill ha sooommaaaaaar

sjuk..

Det fick bli att stanna hemma idag, kände att febern va påväg upp och huvudet sprängs snart.
Får väl bli en sova-dator-tv dag! men skönt ändå! Jag kunde inte sova inatt pga huvudvärken, somnade vid 4 tiden! så segt att bara ligga o vänta på att man ska somna, så de fick bli att kolla på avsnitt av Svenska Hollywoodfruar!

Nu ska ja leta upp lite roliga bilder som ja kan lägga upp här, både för min o er skull :)
pussss
/m

ohälsosamt med bråk...

Funderar på varför det alltid blir såhär mellan oss? Kanske det är fel på mig, ja blir lätt sur, och envis är ja också, plus en rad massa andra saker. Men för ett bråk krävs två personer eller hur? Jag vet inte hur länge jag ska orka med detta. Vi bråkar i stort sätt alltid o du blir sur på mig för småsaker som om jag ska träffa någon du inte gillar.. Förstår verkligen inte vad du har för tankesätt ibland, låt mig umgås me dom jag vill. För det får ju du göra, right?!
fy va ja gnäller. men de e inte lätt när de e svårt.

Jo just de ja, efter i lördags hände en liten incident med min mobil, så nu mår den som jag förtjänar.. Så bli inte allt för ledsna om jag inte svarar på era sms, för jag är inte säker på om dom kommer fram. Det får nog bli en liten service för min stackars mobil :(

Måndag - godmorgon allihopa

Så var de dags, för den efterlängtade praktiken? nja..
ligger här i min säng o funderar på hur jag ska göra idag. Har lite feber, ont i huvudet, förkyld & ont i halsen, så funderar på om det verkligen är så smart att gå till mitt lilla praktikställe Hemköp, eftersom att det är en mataffär så är det ju viktigt att det är hygieniskt. Fast å andra sidan skulle det vart skönt att varit på praktiken första dagen, så dom får en bra uppfattning om mig. Men får se hur jag mår om 2 timmar då jag börjar. Det tar ju trots allt inte så lång tid för mig att gå dit nu, då vi flyttat och bor typ 5 minuter bort. (dock inte höghusen vid torget)
Neh nu ska ja rensa lite på mitt rum (de ja missade igår), skriver definitivt mer sen!

puss så länge
/m

söndag 27 september 2009

Nattinatti!

Nu är det snart läggdags för mig känner jag.
Dagen har gått snabbt tycker jag, får ta ett städryck nu innan jag ska sova. Men orkar jag? eh nej skulle inte tro det :(
Som jag skrev förut så är de praktik i morgon, kom gärna o hälsa på mig på Hemköp! För då blir jag glad!
Nu ska ja spela nåt bilspel me putt på msn! :)

godnatt på er! Skriver i morgon efter praktiken!
pussssssss
/m

Söndag


Söndagsöndagsöndag, behöver jag säga mer?

Trött efter en jätte trevlig kväll hos Jennifer igår med bästa !
Kvällen började med att Jennifer Sofia Louise & Jag åt tacos o hade de trevligt, sedan blev de dags för lite vattenpipa.. Men självklart är det alltid någonting som inte funkar, denna gången hade jag glömt ta med mig kol så de fick callander komma med.. Men sjäälvklart fick vi inte tänt på kolet så det blev ingen vattenpipa för våran del igår.
Vid 22.00 tiden kom lite gott folk.

Måste säga att det blev en väldigt lyckad kväll med god mat, gott folk, bra musik, mycket singstar o go dricka :)
Tack allihopa! <3
Vart på IKEA med mamma idag, har köpt en maaassa onödiga grejor som ja tycker att ja behöver.

*Lådor som ja kan lägga alla mina skräpsaker i.
*Tofflor (mjuuuuka)
*Morgonrock
*Ljus
*Kaktusar
*Lakan
*Kuddar
*Tvättkorg
*Ännu fler ljus
kan nog rabbla upp massa fler grejer, men de orkar inte jag! jag har redan börjat undra varför vi köpte vissa saker.. mammas lista kan göras mkt längre men de orkar ja inte skriva upp...

Sitter här i min säng mätt o belåten efter en god middag.. Håller nog på att bli sjuk tror jag, ont i huvudet har jag haft sedan igår och känner att jag börjar bli förkyld.
Praktiken börjar i morgon, ska vara där kl 10.00. Borde egentligen stanna hemma o vila, men känner att det är lite dumt att missa första dagen på praktiken. jaja, får se hur jag gör.

Nu blir de väl en slapparkväll med tv o lite godis om ja har tur. Kanske kan tjöta lite på lillsyrran så åker hon ner o köper nåt gott! Men då ska det mycket till!
(Jag känner mig som giraffen på bilden)

pusssss
/m

lördag 26 september 2009

Lördag

Måste bara påpeka att det förra inlägget skrev Dennis för den som inte förstod det, han sov inte här och han myste inte med min mamma! så klart slut :)
Denna lördagen börjar ju inte speciellt bra..
Sitter här med världens huvudvärk (idag igen), och funderar på hur denna lördagen kommer bli. Skulle ju träffa Jennifer&co på maxi egentligen men vet inte hur de blir nu.

Mamma o Anders är o hämtar de sista grejerna i huset. Känns så sjukt konstigt att om en vecka får en annan familj nycklarna till de hus vi byggt.. Kommer aldrig mer kunna åka in på den vägen, trycka på knappen till garaget, ställa in moppen, låsa upp ytterdörren, larma av o sen gå in.. Utan det ska en annan familj göra, åååh blir så trött på hela grejen. Funderar på att spara mitt studiebidrag o månadspeng några månader o sen köpa tillbaks huset själv (a) fast de lär väl ta ett par år.
Kort om det, nu ska jag väl ta mig en dusch o sen vänta på att mamma kommer hem o gör lunch till oss!
Det blir nog ett inlägg senare också,

pusssssssss
/m

fredag 25 september 2009

Är hos min käraste,


Heej allihopa,

Åkte hem till Malin direkt efter att ja slutat skolan kl 12. så somna ja i hennes härliga soffa och sov där, senare när ja vaknade så ringde ja min lilla mamma så kom hon och hämtade mig, så åkte vi till Mekonomen och köpte olja. Sen hem och äta god mat som Mamma hade lagat.

Har kommit tillbaka till Malin efter ja har köpt olja till hennes moppe och varit hemma och ätit, mycket gott var de. Malin har saknat mig, under den tiden ja varit borta ca 3 timmar. Nu sitter vi och myser framför tv och hennes mamma Camilla är också här, funderar på att mysa med Camilla istället, för Malin skall gå och bajsa, OBS! nu hör ja henne stöna från soffan. De blir nog att vi bara skall vara inne ikväll och mysa. Blir nog att ja sover här som varje helg, de är mysigt tihi.

Men vi får se för ja skall antagligen åka till Gråbo imorgon bitti. Pappa skall ställa ut några av sina lastbilar på någon lastbils festival.(kommer ej ihåg va den hette). Senare när ja kommer hem får ja se vad som händer. Malin skall på tjejträff. Så får bli att ja hittar på något annat roligt. Blir nog att dricka lite smått. Så skulle Malin troligtvis sova över hos mig, de får vi hoppas. Kommer inte ihåg senaste gången ja sov utan Malin tihi.

Ha en trevligt kväll, skall mysa vidare med min lilla Malin nu.
Pusss
/Din dennis!.

Bloggtips, tack!

Godkväll mina kära läsare ;) haha fast det inte är så många än så länge, men det är precis det jag behöver er hjälp med. Så jag har ett par frågor som jag skulle vara oerhört tacksam över om ni kunde svara på:

1. Vad tycker ni är intressant att läsa om?
2. Vad vill ni inte läsa om?

Snälla behöver verkligen lite tips av er! så tveka inte att kommentera.

pusss
/m

Fredagskväll



Sitter här i soffan o lyssnar när min syster skriker på mamma, vet inte riktigt vad det handlar om denna gången, hon sa att hon kände för att vara sur och då tänkte hon vara det?.. ehm, förstår mig inte på ungen. menmen!

Men det är ääntligen fredag, igen! Dennis åkte härifrån för en stund sen, han skulle åka o köpa olja till min moppe tror jag, trots att jag säger att han inte alls behöver göra det! Men envis som han är så åker han iallafall.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Dennis sa att han skulle komma till mig igen, så det blir väl att vara med honom. Får se om vi går ut o träffar några eller nåt. Är ganska trött efter denna veckan, så det hade vart skönt att bara vara hemma, titta på tv, äta godis o ta de lugnt.

Nu ropar mamma o säger att det är mat, får väl ta mig till köket nu då!

(och jag saknar tylööösand!)

pussss

/m

Fredag

wiiihoo :)
Nu är det fredag igen, tycker veckorna går väldigt fort nu för tiden.. har ingen aning om varför!
Men iallafall, ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Något skoj får man ju se till att hitta på..
Imorgon blir de tjejkväll me broder jack o uncle tuck mfl.!

Sitter i skolan just nu, har precis haft webbdesign där vi gör egna webbsidor! Riktigt skoj när man väl fattar!!
Ska ha näthandel nu och sedan slutar vi. Skriver mer sedan :)

pussssssssssss

/m

torsdag 24 september 2009

jahaja...


"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar till det ibland."


Läste detta citat på en hemsida, de stämmer riktigt bra om ja får säga de själv...
Måste säga att jag saknar Turkiet sjukt mycket! vill tbx :(