Powered By Blogger

söndag 11 oktober 2009

Söndag

söndagsöndagsöndag...igen! Men nu har jag inte sådan vanlig "söndagspanik", för i morgon bär de av till eurosko igen, trivs verkligen jätte bra! Hur goa människor som helst och bästa handledaren ;)
Har ju varit lite seg på att skriva nu de senaste dagarna, så får ta igen det nu känner jag!
I fredags åkte jag o Jennifer till backaplan efter skolan för att hitta en blus som vi har letat efter i HELA GÖTEBORG! Men självklart så fanns den inte där heller, utan vi blev hänvisade att ringa deras kundtjänst för att se om vi skulle kunna få tag i den på något sätt. Vi har ännu inte ringt, men ska antagligen göra det i morgon!
Mötte upp tobbe på backaplan, följde me honom för att köpa en skjorta. Han hittade en riktigt snygg! Sedan kollade vi på klockan o både jag o jennifer fick panik! klockan va 17.20 o vi skulle vara hos louise kl 19.00! shiiit tänkte vi, o tobbe tryckte gasen i botten för att ta oss till vårt kära torslanda! halvvägs hem kom vi på att vi hade mopparna på krysset, så han fick släppa av oss där o så fick vi åka hem i de kalla vädret :
Hur skulle vi hinna duscha, sminka oss, välja kläder o gå till louise på 1 o en halv timme?
I vilket fall som helst, 1,5 timmar senare plingar jennifer på min dörr o båda e klara. Helt fantastiskt för att vara oss!

Så då var de dags för en liten promenad till Louise, de innebär en liten sväng genom en äcklig skog fast vi hann inte tänka så mkt på att de va en läskig skog, för båda va svin stressade för klockan hade blivit 19.10... tio minuter sena! Tro de eller ej, men vi sprang som aldrig förr! Menmen vi kom fram hela! :) När vi kom fram hade redan alla andra kommit, tjejorna som gjorde kvällen var, Louise, Jennifer, Sofia, Clara, Felicia, Hanna, Vickan, Jenny, Elin & lilla jag!
Väl där framme hos louise bjöds de på mat (tacos) o sedan god efterätt. "Tårta a la Louise", vilket betyder en köpt väääldigt god tårta! Presenterna får vi inte glömma, hon fick en massa grejor. Typ, halsband, trosor, en dildo, örhängen, svart klänning o armband, men har säkert glömt nåt för de va massa fina saker! vid 21.00 tiden gick vi allihopa till richard för lite party som va tillägnat louise! Trots att hon lolli inte mådde så bra på slutet mot kvällen så slutet gott allting gott! Gick hem vid typ 2 tiden, mötte dennis o satt ute o pratade i typ 3 timmar eller nått.. fick pratat en hel del :)
Åt nyss god söndagsmiddag med lilla familjen, o nu är de söndagsmys som gäller. En välbehövd helg lider mot sitt slut, men ser som sagt fram emot denna veckan väldigt mycket!
Slänger in lite bilder från fredagen, hope you enjoy it!



middagsdags!

fula, men ja gillar dej ändå :(

Lite av människorna som va där :)
Yeeeaah, tööööffa fjööös tiiiieep ;)
Jenny&Vickan
Snyyyggiingarna this night (:

Har nog inte förstått mig på er ännu :)
;) pontus o viktor

;)

Tack festfixarrichard! :D
Pussssssss
/m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar