Powered By Blogger

onsdag 30 september 2009

Trött, sliten o feber igen!

Nu har mamma kommit hem, o den lilla hemligheten var att jag hade städat heela huset.
Dammsugit, dammat, våttorkat, städat, bäddat osv. Tror ja har städat o grejat i 3 timmar eller nåt. Men när jag väl kommer igång kan jag inte sluta för ens det är kliniskt rent, vilket är bra då de blir väldigt rent o fint ;)

När rebecca kom hem gick vi till torget o köpte rosor till mamma (som tack för fina presenter vi fick igår). En bukett till köket med ljusa o lite mörkare rosa rosor, en ros till mammas sovrum, o 3 st till vardagsrummet. Blev ju som ett nytt hem!

Nu känner jag att febern är påväg upp igen, fan! hoppas de går över nu ikväll så jag kan gå till Hemköp i morgon. Känns ju liite fel att missa hela första veckan på praktiken! Men är man sjuk så är man.
Nu ska ja gå o äta lite, har inte ätit något på hela dagen.. Inte bra jag vet, men har inte vart hungrig o inte tänkt på mat en enda gång.. Så har liksom glömt av de.

Puss
/m

Beyonce - Ave Maria

"You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside"

Älskar just denna del i låten!

Där ser man, där ser man :)

Känner att jag varit till ganska stor nytta i dag, trots att jag bara vart hemma!
Men än så länge kan ja inte skriva vad det handlar om, eftersom att jag vet att min mamma läser denna bloggen.. Och säger jag vad det är så har jag förstört hela grejen o det vill jag ju inte. :)
Nu väntar jag på att lillsyrran ska komma hem.. Är hon inte hemma innan 15.00 så får ja panik. För det är nämnligen så att vårt nya köksbord ska komma idag kl 15.00 o ifall de nu skulle vara så att min älskade syster inte kommit hem, så måste jag själv ta emot dom som kommer med bordet.. Och de orkar ja inte med tanke på att jag ser ut som en häxa som nyss vaknat upp från sitt ide o det betyder i sin tur att jag måste göra mig i ordning innan dom kommer, vilket betyder att jag måste göra det nu isåfall.. och hur ska det då bli eftersom att jag inte vet när systern kommer hem...? ojojoj såna problem jag har :( haha
Då kan man ju fråga sig varför jag sitter här o skriver när ja har så mkt annat att göra?
nja svaret är ganska enkelt, för det vet inte jag heller!

Jo just de ja, meningen från början med detta blogginlägg var ju att ja skulle visa vad jag fick på min lilla lyckolapp idag.. Om jag tänker efter lite så passar det in vääldigt bra!
Återkommer snart ;)

Onsdag

Tjiingeliing!
Det är sol ute, är det verkligen sant? Härligt iallafall!
Idag mår jag mycket bättre, nästan ingen huvudvärk o ingen feber. Så i morgon bär de av till Hemköp för att göra lite nytta, hemma gör jag ju ändå ingenting viktigt. Kan väl säga som så att jag har sovit in min nya säng väldigt bra denna veckan, förresten kan man säga sovit in? äsch skit samma. Jag kan ;)
Nu ska jag snart ta en dusch o sedan äta lite lunch, någon som kan komma med nåt tips till vad man kan göra för nåt?
Snart måste jag ladda på gymkortet så jag äntligen kan börja träna! Längtar verkligen tills jag kommit igång med träningen, åh va kul de ska bli! Snart kommer muskelmalin fram ur sitt skal!
Måste också säga att Magnus Uggla har förgyllt mina dagar den här veckan, fattar inte att jag säger de själv. Men nu kan jag nog alla hans låtar.... haha!
Ne nu ska ja inte skriva mer, har inte nåt vettigt att skriva ändå. Hör av mig senare.
Pusssssssss
/m

tisdag 29 september 2009

Tisdag - fortfarande sjuk

Godmorgon på er!
Ingen praktik för min del idag heller, lite synd tycker jag!

Har legat o kollat några avsnitt av Svenska hollywoodfruar nu. Första gången jag såg de, tyckte jag bara att allihopa verka vara dumma i huvudet. Men nu tycker jag att deras liv är lite intressanta faktiskt, tänk o leva så?! Jag som är så bekväm av mig hade ju haft det underbart som hemmafru, bara gå o plocka hemma o kunna shoppa dag ut o dag in! Hade passat perfekt för mig!
Anna Anka hysterin är lite rolig tycker jag, folk säger sig hata henne men ändå lägger ni ner tid på att läsa om henne.. Det går ju inte att säga annat än att hon tänker på ett sätt som dom gjorde på forntiden, men hon är väldigt speciell. Hon har jobbat sig upp i toppen, hon kom till USA o jobbade lite som modell, sedan blev hon personligtränare o sedan träffade hon Paul. Jag tycker hon är lite häftig!

Nu ska jag ta o äta lite frukost, har inte haft matlust de senaste dagarna men ja känner att det ekar i min mage. Det är väl kanske ett tecken på att man borde äta ;)
Puuusss
/m

måndag 28 september 2009

oj så många inlägg de blev idag.. detta får bli sista?

Får bli ett inlägg till, har inte så mkt annat för mig. Har legat i sängen hela dagen, men vid lunchtid så plingade de till på dörren, så tänkte jag.. Hm vem kan det vara? Men iallafall, snygg som jag är i min feberoutfit öppnar ja dörren o där står inte morfar utan en annan liten spillevink, med sig hade han en liten present, tack för den, det livade upp min dag trots att ja inte va speciellt social (a)
Känner att ja talar lite i gåtor ;) så vill ni veta vem som kom så får ni giissa..
Funderar på om ja ska ringa till mamma o be henne komma upp med nåt att dricka, för ner orkar jag ju inte gå.
Puss så länge
/m
vill ha sooommaaaaaar

sjuk..

Det fick bli att stanna hemma idag, kände att febern va påväg upp och huvudet sprängs snart.
Får väl bli en sova-dator-tv dag! men skönt ändå! Jag kunde inte sova inatt pga huvudvärken, somnade vid 4 tiden! så segt att bara ligga o vänta på att man ska somna, så de fick bli att kolla på avsnitt av Svenska Hollywoodfruar!

Nu ska ja leta upp lite roliga bilder som ja kan lägga upp här, både för min o er skull :)
pussss
/m

ohälsosamt med bråk...

Funderar på varför det alltid blir såhär mellan oss? Kanske det är fel på mig, ja blir lätt sur, och envis är ja också, plus en rad massa andra saker. Men för ett bråk krävs två personer eller hur? Jag vet inte hur länge jag ska orka med detta. Vi bråkar i stort sätt alltid o du blir sur på mig för småsaker som om jag ska träffa någon du inte gillar.. Förstår verkligen inte vad du har för tankesätt ibland, låt mig umgås me dom jag vill. För det får ju du göra, right?!
fy va ja gnäller. men de e inte lätt när de e svårt.

Jo just de ja, efter i lördags hände en liten incident med min mobil, så nu mår den som jag förtjänar.. Så bli inte allt för ledsna om jag inte svarar på era sms, för jag är inte säker på om dom kommer fram. Det får nog bli en liten service för min stackars mobil :(

Måndag - godmorgon allihopa

Så var de dags, för den efterlängtade praktiken? nja..
ligger här i min säng o funderar på hur jag ska göra idag. Har lite feber, ont i huvudet, förkyld & ont i halsen, så funderar på om det verkligen är så smart att gå till mitt lilla praktikställe Hemköp, eftersom att det är en mataffär så är det ju viktigt att det är hygieniskt. Fast å andra sidan skulle det vart skönt att varit på praktiken första dagen, så dom får en bra uppfattning om mig. Men får se hur jag mår om 2 timmar då jag börjar. Det tar ju trots allt inte så lång tid för mig att gå dit nu, då vi flyttat och bor typ 5 minuter bort. (dock inte höghusen vid torget)
Neh nu ska ja rensa lite på mitt rum (de ja missade igår), skriver definitivt mer sen!

puss så länge
/m

söndag 27 september 2009

Nattinatti!

Nu är det snart läggdags för mig känner jag.
Dagen har gått snabbt tycker jag, får ta ett städryck nu innan jag ska sova. Men orkar jag? eh nej skulle inte tro det :(
Som jag skrev förut så är de praktik i morgon, kom gärna o hälsa på mig på Hemköp! För då blir jag glad!
Nu ska ja spela nåt bilspel me putt på msn! :)

godnatt på er! Skriver i morgon efter praktiken!
pussssssss
/m

Söndag


Söndagsöndagsöndag, behöver jag säga mer?

Trött efter en jätte trevlig kväll hos Jennifer igår med bästa !
Kvällen började med att Jennifer Sofia Louise & Jag åt tacos o hade de trevligt, sedan blev de dags för lite vattenpipa.. Men självklart är det alltid någonting som inte funkar, denna gången hade jag glömt ta med mig kol så de fick callander komma med.. Men sjäälvklart fick vi inte tänt på kolet så det blev ingen vattenpipa för våran del igår.
Vid 22.00 tiden kom lite gott folk.

Måste säga att det blev en väldigt lyckad kväll med god mat, gott folk, bra musik, mycket singstar o go dricka :)
Tack allihopa! <3
Vart på IKEA med mamma idag, har köpt en maaassa onödiga grejor som ja tycker att ja behöver.

*Lådor som ja kan lägga alla mina skräpsaker i.
*Tofflor (mjuuuuka)
*Morgonrock
*Ljus
*Kaktusar
*Lakan
*Kuddar
*Tvättkorg
*Ännu fler ljus
kan nog rabbla upp massa fler grejer, men de orkar inte jag! jag har redan börjat undra varför vi köpte vissa saker.. mammas lista kan göras mkt längre men de orkar ja inte skriva upp...

Sitter här i min säng mätt o belåten efter en god middag.. Håller nog på att bli sjuk tror jag, ont i huvudet har jag haft sedan igår och känner att jag börjar bli förkyld.
Praktiken börjar i morgon, ska vara där kl 10.00. Borde egentligen stanna hemma o vila, men känner att det är lite dumt att missa första dagen på praktiken. jaja, får se hur jag gör.

Nu blir de väl en slapparkväll med tv o lite godis om ja har tur. Kanske kan tjöta lite på lillsyrran så åker hon ner o köper nåt gott! Men då ska det mycket till!
(Jag känner mig som giraffen på bilden)

pusssss
/m

lördag 26 september 2009

Lördag

Måste bara påpeka att det förra inlägget skrev Dennis för den som inte förstod det, han sov inte här och han myste inte med min mamma! så klart slut :)
Denna lördagen börjar ju inte speciellt bra..
Sitter här med världens huvudvärk (idag igen), och funderar på hur denna lördagen kommer bli. Skulle ju träffa Jennifer&co på maxi egentligen men vet inte hur de blir nu.

Mamma o Anders är o hämtar de sista grejerna i huset. Känns så sjukt konstigt att om en vecka får en annan familj nycklarna till de hus vi byggt.. Kommer aldrig mer kunna åka in på den vägen, trycka på knappen till garaget, ställa in moppen, låsa upp ytterdörren, larma av o sen gå in.. Utan det ska en annan familj göra, åååh blir så trött på hela grejen. Funderar på att spara mitt studiebidrag o månadspeng några månader o sen köpa tillbaks huset själv (a) fast de lär väl ta ett par år.
Kort om det, nu ska jag väl ta mig en dusch o sen vänta på att mamma kommer hem o gör lunch till oss!
Det blir nog ett inlägg senare också,

pusssssssss
/m

fredag 25 september 2009

Är hos min käraste,


Heej allihopa,

Åkte hem till Malin direkt efter att ja slutat skolan kl 12. så somna ja i hennes härliga soffa och sov där, senare när ja vaknade så ringde ja min lilla mamma så kom hon och hämtade mig, så åkte vi till Mekonomen och köpte olja. Sen hem och äta god mat som Mamma hade lagat.

Har kommit tillbaka till Malin efter ja har köpt olja till hennes moppe och varit hemma och ätit, mycket gott var de. Malin har saknat mig, under den tiden ja varit borta ca 3 timmar. Nu sitter vi och myser framför tv och hennes mamma Camilla är också här, funderar på att mysa med Camilla istället, för Malin skall gå och bajsa, OBS! nu hör ja henne stöna från soffan. De blir nog att vi bara skall vara inne ikväll och mysa. Blir nog att ja sover här som varje helg, de är mysigt tihi.

Men vi får se för ja skall antagligen åka till Gråbo imorgon bitti. Pappa skall ställa ut några av sina lastbilar på någon lastbils festival.(kommer ej ihåg va den hette). Senare när ja kommer hem får ja se vad som händer. Malin skall på tjejträff. Så får bli att ja hittar på något annat roligt. Blir nog att dricka lite smått. Så skulle Malin troligtvis sova över hos mig, de får vi hoppas. Kommer inte ihåg senaste gången ja sov utan Malin tihi.

Ha en trevligt kväll, skall mysa vidare med min lilla Malin nu.
Pusss
/Din dennis!.

Bloggtips, tack!

Godkväll mina kära läsare ;) haha fast det inte är så många än så länge, men det är precis det jag behöver er hjälp med. Så jag har ett par frågor som jag skulle vara oerhört tacksam över om ni kunde svara på:

1. Vad tycker ni är intressant att läsa om?
2. Vad vill ni inte läsa om?

Snälla behöver verkligen lite tips av er! så tveka inte att kommentera.

pusss
/m

Fredagskväll



Sitter här i soffan o lyssnar när min syster skriker på mamma, vet inte riktigt vad det handlar om denna gången, hon sa att hon kände för att vara sur och då tänkte hon vara det?.. ehm, förstår mig inte på ungen. menmen!

Men det är ääntligen fredag, igen! Dennis åkte härifrån för en stund sen, han skulle åka o köpa olja till min moppe tror jag, trots att jag säger att han inte alls behöver göra det! Men envis som han är så åker han iallafall.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Dennis sa att han skulle komma till mig igen, så det blir väl att vara med honom. Får se om vi går ut o träffar några eller nåt. Är ganska trött efter denna veckan, så det hade vart skönt att bara vara hemma, titta på tv, äta godis o ta de lugnt.

Nu ropar mamma o säger att det är mat, får väl ta mig till köket nu då!

(och jag saknar tylööösand!)

pussss

/m

Fredag

wiiihoo :)
Nu är det fredag igen, tycker veckorna går väldigt fort nu för tiden.. har ingen aning om varför!
Men iallafall, ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Något skoj får man ju se till att hitta på..
Imorgon blir de tjejkväll me broder jack o uncle tuck mfl.!

Sitter i skolan just nu, har precis haft webbdesign där vi gör egna webbsidor! Riktigt skoj när man väl fattar!!
Ska ha näthandel nu och sedan slutar vi. Skriver mer sedan :)

pussssssssssss

/m

torsdag 24 september 2009

jahaja...


"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar till det ibland."


Läste detta citat på en hemsida, de stämmer riktigt bra om ja får säga de själv...
Måste säga att jag saknar Turkiet sjukt mycket! vill tbx :(

Torsdag



God eftermiddag :)


Började skolan 8 i morse med en svenska lektion, sen var de dags för Arbetsmiljö&Säkerhetsprovet.. känner faktiskt att de gick bra! sen var de ju egentligen dags för matteprov, men eftersom att ja inte pluggat någonting så kände ja att de va bättre att göra de när ja kan det bra :) slutade kl halv 11. Väldigt skönt o komma hem så tidigt! så hade man tur att få skjuts av Tobbe hem också, mötte han på backaplan me jennifer&louise. Tack tobbelito!


Nu blir de lunch snart, antingen får ja laga nåt... Men vet inte vad, eller så får ja ta min lille moppe ner till Amhultskrog o köpa med mig nåt hem. Är ensam hemma nu, så tråkigt fast ensamt. Slipper iallafall min systers gnäll om att ja har hennes dator, borde kanske fixa i ordning min egna snart? ska bara orka (a)
Skriver nog lite mer senare, ska nog ta o sova en halvtimme för att få bort huvudvärken.

Puss så länge!

Hej igen, blev lunch med Linda idag. Vi skulle egentligen ta en fika på maxi, men båda var hungriga så det fick bli lite thaimat på Amhultskrog! Mysigtmysigt! får änna ses oftare tycker jag :)

/m

onsdag 23 september 2009

Problem


och när kommer drömprinsen o knackar på min dörr då?

får väl gå ut o kyssa en jävla groda o hoppas på de bästa :( tihii

Onsdag


Godkväll på er!

oj nu skäms jag lite över att jag aldrig skriver, hade ju som tanke att jag skulle bli känd bloggare.. och det gick ju som de gick med det..

Men på tal om det, nu funderar jag på att börja blogga nu. På riktigt denna gången! Vet inte hur många gånger jag skrivit så nu.

Idoltime med systrami, har nyss färgat håret på henne. Blev riktigt fint, nu ser vi nästan ut som twins :o ops! hihi. Mamma är o tränar friskis&svettis, tror inte jag orkar gå i år igen. Men grejen är att när man tränar med så många människor samtidigt så blir man mer peppad, och det slutar varje gång med att man är slutkörd. För man vill ju inte vara sämre än någon, så då pushar man sig själv mer. Det är ju värt att gå, men frågan är ju om det är så skoj med folk som bara är 30+?
Så var de dags för de efterlängtade omprovet i matte i morgon.
Prov i Arbetsmiljö&Säkerhet i morgon också :/ ORKAR INTE!
Får bli ett litet inlägg lite senare också , e som sagt riktigt pepp på att börja blogga !
/m