Powered By Blogger

torsdag 29 oktober 2009

Torsdag - 29/10-09

Heej!
Idag är jag på väldigt bra humör, är väldigt glad o känner för att gå ut o springa eller något, då är jag på bra humör kan jag säga. Sitter här o ska snart äta lite middag. Har inte fått gjort speciellt mkt detta lovet. Men det är skönt att ta det lugnt o vila upp sig inför skolan!
Imorgon blir de halloweenparty, så har testat lite kläder jag ska ha på mig. Iallafall, morgondagens utklädnad blir häääxa.. Har köpt mig en häxhatt o ska ha en svart kort klänning till! Får hoppas att det blir bra, jennifer ska hjälpa mig lite med en bra sminkning till ögonen.
Ser fram emot morgondagen väldigt mycket, hoppas det blir lika lyckat som jag tror att det kommer bli!
Idag har jag bara tagit det lugnt, var med dennis hela förmiddagen. Mysigt! Kan prata med dig om allt o du förstår mig (nästan) alltid. Är glad att jag har dig, tack för du finns!

Nu sitter jag o kollar lite resor, är sååå sugen på att bara åka till värmen o ligga på en strand o sola o bada hela dagarna. Det hade verkligen inte varit fel...
Men jag är ännu mer sugen på att åka till snön i en vecka eller två, för lite underbar skidåkning.
Tänk er att gå upp tidigt på morgonen, ta på sig mysiga varma kläder, äta lite frukost, för att sedan ta på sig alla varma skidkläder o sen bara gå några meter till liften för dagens första åk.
Känns som det var flera år sedan jag åkte skidor, trots att sista gången var i februari i år..
Nu ska jag ta o städa lite på mitt rum.

Pussssss
/m

tisdag 27 oktober 2009

Tisdag - 27/10-09

Måste börja inlägget typ såhär: det kommer nog bli ganska långt. Fast det får vi se.
I söndags var de kalas för min lilla kusin, hon blev glad för presenterna. Väldigt god mat var det också. Mästerkocken Madelene har slagit till igen! Tack för trevligt kalas :)

Lovet har börjat väldigt bra, igår (måndag) var jag dennis tobbe o jennifer inne i stan o köpte lite halloween saker. Som tur var kom jag på i sista sekund vad jag ska klä ut mig till. Vi träffade även jocke med tjej, o johan inne i stan en snabbis.
Efter stan bar det av till hällsvik för en liten powernap, efter typ en timmes sovande, så bestämde vi att allihopa skulle åka o gyma på sportlife, vilket vi gjorde! I stan hade vi fått massa gratis "engångskort" som man kunde använda på alla sportlife. Men först körde tobbe hem mig för ja skulle hämta träningskläder och då passade han o jennifer på att åka hem till tobbe o hämta kläder. När ja hämtat kläder, tog vi moppen bort till gymet för att träffa jennifer o tobbe igen, där fick de bli lite spring på bandet, o maskiner o hantlar.. Måste säga att jag var väldigt missnöjd med gymet i helhet, tråkiga maskiner o tråkig träningsmiljö. Men våran insats som bodybuilders var väldigt bra tycker jag iallafall.
Efter träningen bar de iväg till maxi för investering av godis (väldigt passande efter träning, eller?) Sen blev de film o sminkkväll hos jennifer, mkt mysigt! testade massa halloween sminkningar på tobbe o dennis, tänk er själva hur de såg ut :o slänger nog upp lite bilder också.

Sov hos dennis, gick upp vid 11. Gick ut med dennis o lotus, Träffade tobbe o jennifer (och dino) vid hällsviks skolan vid 1 för att gå ut på en långpromenad, och det blev verkligen en låångpromenad. Först hela vägen från hällsvik, till ica maxi, förbi flygande korven, till krysset för att hämta dennis traktorkörkort på posten, posten stängd, tillbaks till flygande korven för lite lunch, tillbaks till krysset hämta körkortet, sen gick vi hela vägen tillbaks till hällsvik igen med en massa stopp var 5e steg, för de va tydligen så att på varje ställe lotus skulle kissa på, skulle dino också kissa på.. så de blev en heldel stannande överallt hela vägen. Var ute o gick i 2 timmar o typ 30 min. Kan säga att mina ben inte var helt levande när vi kom hem igen, fyyy! Men gud så duktig man känner sig nu.
Just nu sitter ja och Dennis i mitt kök o äter pasta med laxsås som mamma gjort. Skulle egentligen på bio ikväll, men det blev inte riktigt så. Antagligen blir de film någonstans. får se vad man orkar hitta på :)
pussssssss
/m

torsdag 22 oktober 2009

Torsdag

Godkväll på er som läser :) trevligt att ha er här!
Dagen har sett ut ungefär såhär.. Vaknade kl 06.00 av att klockan ringde, gick som en zombie upp ur sängen, rätt in i duschen för att vakna till liv. Sedan gjorde ja mig i ordning o sen fick ja skjuts av mami till skolan. Började första lektionen kl 08.00 o slutade 1. Skönt! Men sista mattelektionen hade ja gärna sluppit. Matte b är mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara, men man får bara fortsätta kämpa på. Tog 25an hem, proppfull med småbarn! trodde ja skulle svimma. Var svin hungrig o ont i huvudet som fan, så sitter dom typ o skriker en i öronen. Det var inte exakt vad jag behövde just då kan jag säga.
Sen bar det iväg hemåt för att plugga lite, gick faktiskt bra för en gångs skull!
Sitter här nu o kollar tv, såg nyss på Mammas pojkar! haha ena mamman är sjukt rolig, "är du oskuld?" ni som kollade fattar de roliga. Nu e de inlåst som gäller, killarna e grymma tkr jag.
Hade nog vart rätt lärorikt att sitta på en sån anstalt/fängelse typ en vecka eller två för att se hur det är.
I morgon är det fredag!!!!!!! jippiiiie. sista dagen innan lovet. Ska bli UNDERBART!
Men man får se vad som händer, antagligen blir det Skagen över dagen.. Och bio.. men sen får resten bli som det blir. MÅSTE in o shoppa någon dag också.
På söndag blir de kalas för min lilla kusin som fyllde år i måndags! glömde skriva de på bloggen när ja skrev att Jennifer fyllde år. Men de gör inte så mkt tror jag, hon läser nog inte min blogg ändå. Vi sjöng iallafall för henne i telefonen, hoppas det var vackert. Imorgon ska jag köpa lite födelsedagspresenter till henne från mig. Får se vad det blir....
Nu ska ja kolla vidare på tvn, och sedan blir det nog att ja hoppar i säng om en stund.. Hör ända hit hur den ropar på mig.

pusssssssss
/m

tisdag 20 oktober 2009

Tisdag

Jahaja ytterligare en vecka i skolan att "se fram emot". Fick ett inte så roligt mail från min mentor förut. Stod typ att ja hade 10% frånvaro förra månaden, jag fick lite panik då jag inte vart borta någonting förra månaden. Så mailade ett jätte tyket mail till honom o han fick väl tänka lite kan jag tro.
Men efter lite om och men visade det sig att jag hade rätt och han skulle ändra det. mycket skönt tycker jag!

Kom nyss in, efter en promenad! Övningskörde bort till Torslandahallen, där mamma skulle träna. Stannade inte och tittade, utan jag tog en promenad hem istället. Var faktiskt väldigt skönt att få lite luft. Men när vi väl kommit utanför mig, så kommer jag på att jag inte har några nycklar med mig... vad gör man då? jo går hem till mormor o ser om man får låna hennes nycklar till mitt lilla hem. men nejnej, hon har inte heller några nycklar, så de fick bli lite saft o bulle hos henne ;) mysigt! hihi. Men efter typ en halvtimme gick vi hem till mig, då mamma tränat klart kunde hon släppa in oss. Nu är det andra avenyn som gäller, har dock redan sett detta avsnitt en gång idag.
Känns som att de enda personer som fortfarande kollar på det är jag o min lilla mormor.

pussssss
/m

söndag 18 oktober 2009

skäms malin!

ojojoj nu skäms jag lite.. har inte bloggat på en hel vecka, fast det är väl mest jag själv som lider av det kan jag tro?
Veckan har varit superbra! Började kvart över 10 varje dag på min praktik o slutade runt 3-4 beroende på när vi ville gå hem. Nu känns det väldigt sorgligt att inte gå till praktiken i morgon (måndag), hade såå gärna stannat kvar där istället för skolan, men men. Sjukt nöjd med dessa veckorna iallafall!
Imorgon är de den 19 februari, vilket betyder tre saker. JENNIFERS FÖDELSEDAG<3:) weiii grattisgrattiis lilla stumperumpan :) 17 år nu, bara 1 år kvar för dig!
o den andra grejen e att det är skolfoto i morgon :o vad ska man ha på sig liksom? hmm får väl ta mej i kragen o gå upp till mitt rum för att rota runt i mina garderober.. SHiiit ja kommer få sån panik i morgon om jag inte har bestämt mig idag för vad jag ska ha på mig, oj såna problem jag har. hihi och tredje grejen e att min minsta kusin också fyller år. GRATTIS PÅ DIG LILLSNUFF!<3 vi ses på söndag!
neh snart blir de till att gå ut me sofian :)hemliga uppdrag vet ni.
sen ska jag kolla på ensam mamma söker.

pusssss så länge
/m

söndag 11 oktober 2009

Söndag

söndagsöndagsöndag...igen! Men nu har jag inte sådan vanlig "söndagspanik", för i morgon bär de av till eurosko igen, trivs verkligen jätte bra! Hur goa människor som helst och bästa handledaren ;)
Har ju varit lite seg på att skriva nu de senaste dagarna, så får ta igen det nu känner jag!
I fredags åkte jag o Jennifer till backaplan efter skolan för att hitta en blus som vi har letat efter i HELA GÖTEBORG! Men självklart så fanns den inte där heller, utan vi blev hänvisade att ringa deras kundtjänst för att se om vi skulle kunna få tag i den på något sätt. Vi har ännu inte ringt, men ska antagligen göra det i morgon!
Mötte upp tobbe på backaplan, följde me honom för att köpa en skjorta. Han hittade en riktigt snygg! Sedan kollade vi på klockan o både jag o jennifer fick panik! klockan va 17.20 o vi skulle vara hos louise kl 19.00! shiiit tänkte vi, o tobbe tryckte gasen i botten för att ta oss till vårt kära torslanda! halvvägs hem kom vi på att vi hade mopparna på krysset, så han fick släppa av oss där o så fick vi åka hem i de kalla vädret :
Hur skulle vi hinna duscha, sminka oss, välja kläder o gå till louise på 1 o en halv timme?
I vilket fall som helst, 1,5 timmar senare plingar jennifer på min dörr o båda e klara. Helt fantastiskt för att vara oss!

Så då var de dags för en liten promenad till Louise, de innebär en liten sväng genom en äcklig skog fast vi hann inte tänka så mkt på att de va en läskig skog, för båda va svin stressade för klockan hade blivit 19.10... tio minuter sena! Tro de eller ej, men vi sprang som aldrig förr! Menmen vi kom fram hela! :) När vi kom fram hade redan alla andra kommit, tjejorna som gjorde kvällen var, Louise, Jennifer, Sofia, Clara, Felicia, Hanna, Vickan, Jenny, Elin & lilla jag!
Väl där framme hos louise bjöds de på mat (tacos) o sedan god efterätt. "Tårta a la Louise", vilket betyder en köpt väääldigt god tårta! Presenterna får vi inte glömma, hon fick en massa grejor. Typ, halsband, trosor, en dildo, örhängen, svart klänning o armband, men har säkert glömt nåt för de va massa fina saker! vid 21.00 tiden gick vi allihopa till richard för lite party som va tillägnat louise! Trots att hon lolli inte mådde så bra på slutet mot kvällen så slutet gott allting gott! Gick hem vid typ 2 tiden, mötte dennis o satt ute o pratade i typ 3 timmar eller nått.. fick pratat en hel del :)
Åt nyss god söndagsmiddag med lilla familjen, o nu är de söndagsmys som gäller. En välbehövd helg lider mot sitt slut, men ser som sagt fram emot denna veckan väldigt mycket!
Slänger in lite bilder från fredagen, hope you enjoy it!



middagsdags!

fula, men ja gillar dej ändå :(

Lite av människorna som va där :)
Yeeeaah, tööööffa fjööös tiiiieep ;)
Jenny&Vickan
Snyyyggiingarna this night (:

Har nog inte förstått mig på er ännu :)
;) pontus o viktor

;)

Tack festfixarrichard! :D
Pussssssss
/m

torsdag 8 oktober 2009

Torsdag

Nu är de kväll, dagen har gått väldigt snabbt.
Praktik från kl. 10.00 i morse till kl 15.00. Trivs jätte bra, Jennifer får stå ut med mig hela dagarna. Känner att jag verkligen är en liten svans på henne nu, men de går över hoppas jag.. Hon får ha mej hack i häl tills jag lärt mig allt hon kan :) Men så är de..
Efter praktiken åkte ja jennifer tobbe & dennis in till stan för lite shopping. Blev dock inte så mkt med det, hittade ett par sidenleggins.. Vi som skulle storshoppa? förstår inte va som hänt me oss nu på sistone :(
Nu kom ja nyss hem o sitter i soffan.. Är vääldigt trött efter att ha stått upp hela dagen, men så är det väl att jobba i en skoaffär!

Har inte mkt mer att skriva så får ta o sluta nu. I morgon blir de tjejmiddag hos Louise, hon fyller 17 nu på söndag så de blir att fira henne! Grattis på dig :)

måndag 5 oktober 2009

Måndag

God kväll på er!
Nu har ja missat några dagar här på bloggen, men hoppas ni överlever ändå.. ser att de inte e så många som lämnar kommentarer efter sig, vilket ja tkr e tråkigt! så ändring får ske!

I lördags hände en massa! Dagen började med att Jag , Jennifer , Sofia och Tobbe gick upp tidigt för att ta en sväng på stan, vi bestämde oss för att åka till Allum! Men de va ingen hit precis, vi hittade INGENTING! In o ut i ALLA affärer minst typ 3 gånger. Så efter mycket om och men, bestämde vi oss för att ta en sväng till Alingsås för att kolla affärerna där, men de börja pissregna på vägen dit så vi vände på en liten avfart på motorvägen o satte fart mot Kållered (K-gallerian eller va de nu heter) lite tråkigt o åka hela vägen till Alingsås för att kanske hitta lite kläder.. Men väl framme i Kållered hittar vi INGENTING, så vår lilla idé var inte lyckad här heller! Nu fick vi för oss att vi skulle till Frölundatorg, så dit bar de av. Men hittade vi några kläder där? NEJ ingenting! jag köpte ett par leggins o en ansiktskräm! Jennifer hitta en tunika o Sofia köpte en rosa kofta o lite mer grejor.! väldigt fint! Så lördagens shopping gav inte speciellt mycket, förutom en jävla massa mil på mätaren! När Tobbe lämna tillbaks bilen till hans pappa o han kolla på mätaren så visade det sig att vi åkt 30 mil! 30 mil på en resa för lite shopping? haha de e inte klokt egentligen! men så kan de gå till när man ska shoppa me 3 galna tanter me humörsvängningar ;) Jo glömde ju vår lilla Donken vistelse, mkt gott!

På kvällen var de till att göra sig i ordning för lite mys hemma hos richard. Det började med att Jennifer Sofia Louise o Clara kom hem till mig o så gjorde vi i ordning oss tillsammans! Sen bar de av till Richard vid typ 9 tiden! Väääldigt lyckad kväll måste jag säga. Svin gott folk, bra musik o allmänt lyckat! Tack för de Richard, men även alla andra! <3
Sedan gick ja Jennifer o Tobbe hem vid typ 2 tiden, då träffa ja dennis så sov han hos mig!
Puss på den lördagen! MÅSTE GÖRAS OM!

Idag hade jag min första praktikdag, är nöjd! Gott folk o inte så slitsamt, jag ska nog klara av 2 veckor där!
Efter praktiken träffade jag Jennifer så tog vi en fika o sen fick vi skjuts av hennes pappa till hällsvik, så gick jennifer hem o ja träffa lille dennis en stund! sen gick vi en promenad i de friska vädret, Ja dennis jennifer tobbe o lille dino! välbehövt må ja säga :)
Sedan fick de bli en tur till maxi för lite häng, nja inte riktigt.. Men godis fick vi me oss hem iaf. Och sen var de dags för idol...... Trodde vi! Men de visade ju sig inte vara idol på måndagar.. hm.. aja så vi såg lite fotboll o de fick bli lite sappande mellan kanalerna fram tills Svenska Hollywoodfruar skulle börja! Allihopa va rätt trötta, framför allt dennis som somna i soffan, verkligen skit skoj att umgås me dej lillplutten dennis när du bara sover ;)
Nu ska ja se om min syster e lite pratglad, annars ska ja gå o lägga mig o försöka somna i tid idag! Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag!

Pusssssss o sov så gott
/m

torsdag 1 oktober 2009

Torsdag - onödigt inlägg, behöver inte läsas

Nu är jag väldigt sur, så de blir inget långt inlägg.

Min syster är totalt dum i huvudet o jag skulle vilja utvisa henne från detta land nu! Och jag ska berätta varför...
Igår ser ja att hon har på sig mina jeans (dom tightaste jag har) o eftersom att hon e lite längre o fetare än mig så töjer hon ut dom varje gång hon har på sig dom.. och då frågar ja henne varför hon har på sig mina jeans, till svar får man : NEJ! Dom är mina, dom har legat i min garderob i över 1 år och ja har inte fått på mig dom innan. Och dum som jag är sa jag ingenting.. Men idag ser ja att hon har på sig dom igen, och ja känner sååå väl igen dom. Så jag är tvungen att kolla på lappen där bak o de visade sig visst vara mina jeans. Ja fick ett litet utbrott på henne o hon fortsatte ljuga om att dom legat i hennes garderob i över 1 år, jag tvingade henne ta av sig dom, vilket hon gjorde. Men sjääälvklart så långsamt att jag hade hunnit åka in till stan o köpa ett par nya. Enda anledningen till att hon va tvungen till att ta av sig dom var att hon fortsatte ljuga o sa att de va hennes + att hon töjer ut dom. Och det är mina favorit jeans, jag räknade dessutom ut att jag hade på mig dom byxorna i förrgår o la dom i tvätten då, så hon måste ha hämtat dom i tvätten, vilket är ganska äckligt för dom tvättades inte innan hon tog på sig dom. Just nu hade ja nog kunnat stoppa ner henne i en påse o kört ut henne i skogen o låtit henne ligga där tills mina byxor passar igen.

Någon som vill byta sin syster/bror mot en förjävlig unge vid namn Rebecca?
(de blev visst ett rätt långt inlägg ändå)

Nu är det natten

Hej på er alla nattpigga människor!
Här ligger jag i min sköna säng o funderar på vad man kan göra när man inte är det minsta trött, klockan är 01:01 och jag är lika pigg nu som jag varit hela dagen. Har legat o kollat på maassa avsnitt av Riverside, för vad annars kan man göra? Fått feber igen, vet inte varför den ska komma tillbaks hela tiden för det är så sjukt jobbigt. Det enda jag vill nu, är att sova. Mitt huvud skulle behöva det, men ifall jag lägger mig ner o försöker sova så blir jag bara frustrerad, så då slutar det med att jag ligger o vrider på mig.
Finns det inte någon som kan komma o sjunga en godnattvisa för mig så kanske ja kan somna?
Kanske är fler än jag som känner igen sig i detta: Klockan börjar bli mycket o du tror att du är lite trött så därför går du o lägger dig, väl nere i den mjuka sängen, under täcket ligger du o vrider o vänder på dig, för ingen sovställning känns bekväm just idag, kudden är antingen för hög eller för låg just denna natten (den som brukar vara så go?) Och den är för varm så man måste byta sida på den varannan minut. Täcket är för tjockt eller för tunt, och du kommer på tusen saker du borde göra innan du somnar? tex. att klippa tånaglarna? Du börjar tänka på saker du egentligen inte behöver tänka på. tex. vad hade jag på mig på 4ans skolfoto? Alltså enbart onödiga tankar som kommer upp, bara därför att du inte kan sova.! Men när du väl somnat, så vaknar du igen efter en timme o e lika pigg som innan du somnade.
Just en sådan natt är det för mig just precis nu.
Nu måste ja försöka sova, för klockan e 01:27 (de tog inte en halvtimme att skriva inlägget, men ja e seg så glömde av att fortsätta skriva.)
Hoppas för min egna skull att jag kan somna nu! Sov så gott på er! <3
pussssssss
/m