Powered By Blogger

tisdag 3 november 2009

Sängdags!

Jaha, då börjar denna dag också lida mot sitt slut, eller vänta. Klockan är 00.20 så alltså är den redan slut.
I skolan idag kom vi fram till att det endast är 7 veckor kvar tills jullovet, det känns så konstigt eftersom att det känns som att sommarlovet tog slut alldeles nyss?
Fast när jag tänker efter så är jag glad att tiden går snabbt i skolan, så det inte hade vart tvärt om. Jag är inte alls lika skoltrött längre, tycker det är kul att gå till skolan och försöker göra mitt bästa och kämpar för att orka med allt som ska göras hela tiden. Fick idag reda på att jag får VG i Idrott A, så nu börjar B kursen. Ska faktiskt bli kul och är stolt över mig själv!

Snart är det väl dags att börja köpa julklappar? Eller lite tidigt än så länge är det väl, men det ska ju börjas i tid!
Har verkligen inte en aning om vad jag vill ha för julklappar i år, får se till att börja skriva på en liten julklappslista till tomten ;)

Fick reda på i skolan idag att en av våra lärare ska sluta på skolan, eller ja iallafall för ett tag och kanske för alltid. Pga sjukdom! Tragiskt när sådant händer, hoppas du kryar på dig. Och att du kommer tillbaks snart!

Ligger här i min säng o kollar på "Jordan, rättsläkare"samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra för att bli trött, lite te eller nåt kanske får mig avkopplad? det återstår att se!
Nattinatti på er nattugglor!
Hoppas ni sover gott i natt!

Pusssssssss
/m


Saknar nog kanske mitt blonda hår lite?

Fast är de värt att färga tillbaks?

Eller ska jag ha mörkbrunt?

1 kommentar:

  1. Ja, jippee, färga tillbaks till det blonda, din mamma saknar sin blonda unge. Nu gör du väl tvärt emot förstås, då säger jag istället: ha kvar det bruna.

    SvaraRadera