Powered By Blogger

måndag 23 november 2009

Orden försvinner..

Det går inte! BLOGGTIPS???
Jag känner mig så fruktansvärt dåååååååålig just nu! Har inte nån fantasi alls, vart har den tagit vägen?

Hööööst

Helt slut efter en regnig dag i skolan.
Vaknade vid 10 o gick upp och började göra mig i ordning. Först gick jag och tog en varm dusch, sedan fick de bli en slarvfrukost. Pankakor med sylt och grädde! Ibland får man slarva lite.

Måste ju berätta lite vad som hände i helgen. Mamma hade kalas i lördags, för hon fyller år i morgon. Grattis världens bästa mamma!
På söndagen var jag med Dennis, vi typ skojbråkade så ja ramla ner från min säng, vilket slutade med ett antagligen brutet revben! INTE SÅ SKÖNT OM JAG FÅR SÄGA DE SJÄLV!

Har börjat fundera på om jag ska ta bloggandet på allvar? Hade ju varit ganska kul med lite fler läsare o kommentarer osv. Fast då måste jag ju också lägga in "roligare" bilder och skriva mer intressanta grejer. Ska göra ett test inlägg nu tänkte jag! De kommer om några minuter.

Pussss
/m

söndag 15 november 2009

Fruktansvärt!

Måste börja med att berätta lite om gårdagen och om i fredags.
I fredags åkte jag jennifer sofia tobbe o dennis till mattias i tuve, johan kom också dit lite senare. Va mkt mysigt, securitas kom för grannarna hade klagat på att vi var för högljuda. Väldigt lyckad kväll måste ja säga! Tack matte för vi fick komma :) Vi tog bussen hem vid 1, så gick av vid torget vid 2 tiden. (lägg märke till tiden)

Vaknade klockan 8 på lördagen av att mamma ropade o sa att Torslandaskolan brinner.
Några hade tydligen tändt eld på en bil utanför Torslandaskolan på fredagskvällen mot lördagen. Bilen i sig hade exploderat o branden hade fortsatt mot skolan. Larmet hade kommit till larmcentralen vid 02.22 tiden, (då måste alltså skolan brunnit när vi åkte förbi Torslandaskolan med bussen ungefär 02.00.!) Det är helt sjukt hur snabbt en brand tar sig, från det att larmet hade gått kan jag tänka mig att det inte tog mer än 10 minuter innan brandbilar var på plats. Men då var det redan försent, på morgonen skrevs det på GT att 1/3 del av skolan brunnit ner och att det fanns en hel del brännskador på skolan. Notera!!! brännskador. På kvällen var hela skolan borta!! Endast grunden fanns kvar.
Branden var svår att släcka, det tog hela dagen och släckningsarbetet fortsatte även in på kvällen! Då fanns det inget kvar, förutom grunden och flaggstången! Gympasalen var det enda som klarade sig helt. Men det finns mer, det fanns tydligen några gastuber där risken fanns att de kunde explodera eller något så polisen kunde inte inleda sin tekniska undersökning, trots att misstankar finns om att branden är anlagd. MISSTANKAR??? VAFAN! En hel skola har brunnit ner och det finns MISSTANKAR att branden var anlagd? Det är självklart någon/några som tuttat eld på bilen. Men de hade säkert inte som avsikt att en hel skola skulle brinna ner. De tyckte väl att de va lite tufft att elda upp vaktmästarens bil o de 2 sekunder som bilen brann va de säkert varmt o skönt för dom. Men explosionen sen hade de säkert inte räknat med! Eld är ju så fascinerande för små barn, men herregud, vad har ni för liv? Det är så patetiskt att ni borde skickas till något fångläger någonstans långt ut i öknen. Hoppas ni åker fast, 100 miljoner i skadestånd. Det är väl goa pengar att betala tillbaks i hela era liv? ERA LIV LÄR VARA FÖRSTÖRDA! Men det är rätt åt er!
Jag är så arg, men vet att jag inte är ensam om det!

Tänk alla minnen man har därifrån, alla lärare som nu mist massa papper o andra viktiga saker, tänk alla elever som kämpat för sina betyg o nu är de som bortblåsta, eftersom att alla lärare inte lägger in dokumenten i datorer så är garanterat en heldel papper och prov borta nu, borta för alltid! Tycker så synd om alla er som förlorat saker, och framförallt förlorat eran skola.











Torslandaskolan! <3
1971 - 14/11-2009!

onsdag 11 november 2009

Seg onsdag!















Dagen har sett ut såhär. Vaknade vid halv 11 då gick jag upp o lagade spagetti o köttfärssås ! mums. Rebecca e sjuk så hon va hemma, idag var de faktiskt skönt att inte vara ensam kände jag.
Vid 1 tiden tog jag bussen tillsammans med Jennifer in till skolan. Hade endast 2 lektioner, och sen var klockan 5 då det var dags att åka hemåt igen. Mötte upp mamma vid kungsgatan ungefär, och åkte med henne hem!
Matteprov i morgon... mer säger jag inte! Önskar
mig själv och Jennifer lycka till!

nu ropar mamma att det är mat, bäst att skynda sig dit!

pusssssss
/m

söndag 8 november 2009

Farsdag!

Grattiis alla pappor runt om i världen, denna dag tillägnas er allihopa!
Kom nyss hem från mormor&morfar, vart där med släkten o ätit riktigt god mat + en riktigt god tårta! Tack för det mormor.
Vår minsta kusin malva va där också, ja rebecca o hon tog en liten sväng till torslandatorg o hängde lite, nedå men vi va rastlösa så de slutade med en promenad i detta mörka land.
Känner att detta har blivit en riktigt slapp helg, fast det är skönt det också !

Ska snart titta på "Ensam mamma söker", tror att det är sista avsnittet idag ! Undra hur de kommer sluta... Bloggar om hur de slutade sen. Ha en fortsatt trevlig farsdag alla pappor! Och önskar er alla också en riktigt go kväll.

Pussssss
/m

fredag 6 november 2009

Fredagskaos!

Regn, rusk o redan fredag! Det är galet hur snabbt veckorna går, och det är 48 dagar kvar tills julafton!

Första advent är ju snart, och det är väl då man plockar fram adventsljusstakar om jag inte är helt fel ute? Pepparkakor ska ätas, julmust ska drickas, julklappar ska köpas o sen är det inte långt kvar tills man ska köpa julgran! Jag längtar verkligen sååå mycket. Julen är nog den mest mysiga tid på året om jag får säga det själv. Notera att jag inte gillar vintern speciellt mycket, men julen.. ooh det är något speciellt. Är såå sugen på att åka skidor, men det blir nog ingen skidåkning för mig i år. Men man kan alltid hoppas!

Började skolan 8 i morse, och på i stort sätt varje lektion tittade vi på film! fy va trött man blev, satt ju o letade efter saker som kunde hålla ögonen öppna med! tandpetare fick det bli, ne skoja.
Skulle egentligen på bio nu ikväll, men de blev pankaka med hela det!
Antingen blir de att åka hem till Jennifer nu o kolla lite film o så, eller gå ut o hitta på nåt.

Jag har hittat massa grejer till mitt rum , ska ha silver o lila saker. Blir riktigt snyyggt faktiskt! ;) Men lägger inte upp några bilder, då ni kommer bli så avundsjuka så ni vill göra likadant ... mohaha (6) Fast här är några av kuddarna ja funderar på, får se hur de blir :)


Ne skämt o sido, nu får ja se till att hitta på nåt skoj denna regniga fredagskväll! ÄLSKAR SVERIGES VÄDER <333
Nu får ni ha en go kväll allihopa, så uppdaterar jag senare eller i morgon!

pussss
/m

torsdag 5 november 2009

Tråkigt inlägg.

Så var de fredag imorgon, igen! Hjälp va snabbt veckorna går, men det är väl så när man ser fram emot något. Såg första snön i morse också, önskade att det skulle bli ett riktigt snöoväder så man fick va hemma från skolan ett tag..
Efter skolan var de dags för en tripp på stan med min syster, och måste säga att det var rätt mysigt för att va me dej, rebecca ;) träffade på våran moster också och gick sen till mammas jobb o var lite störiga.

Orkar inte skriva mer :( kommer inte på nåt.

pussssss
/m

tisdag 3 november 2009

Sängdags!

Jaha, då börjar denna dag också lida mot sitt slut, eller vänta. Klockan är 00.20 så alltså är den redan slut.
I skolan idag kom vi fram till att det endast är 7 veckor kvar tills jullovet, det känns så konstigt eftersom att det känns som att sommarlovet tog slut alldeles nyss?
Fast när jag tänker efter så är jag glad att tiden går snabbt i skolan, så det inte hade vart tvärt om. Jag är inte alls lika skoltrött längre, tycker det är kul att gå till skolan och försöker göra mitt bästa och kämpar för att orka med allt som ska göras hela tiden. Fick idag reda på att jag får VG i Idrott A, så nu börjar B kursen. Ska faktiskt bli kul och är stolt över mig själv!

Snart är det väl dags att börja köpa julklappar? Eller lite tidigt än så länge är det väl, men det ska ju börjas i tid!
Har verkligen inte en aning om vad jag vill ha för julklappar i år, får se till att börja skriva på en liten julklappslista till tomten ;)

Fick reda på i skolan idag att en av våra lärare ska sluta på skolan, eller ja iallafall för ett tag och kanske för alltid. Pga sjukdom! Tragiskt när sådant händer, hoppas du kryar på dig. Och att du kommer tillbaks snart!

Ligger här i min säng o kollar på "Jordan, rättsläkare"samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra för att bli trött, lite te eller nåt kanske får mig avkopplad? det återstår att se!
Nattinatti på er nattugglor!
Hoppas ni sover gott i natt!

Pusssssssss
/m


Saknar nog kanske mitt blonda hår lite?

Fast är de värt att färga tillbaks?

Eller ska jag ha mörkbrunt?

söndag 1 november 2009

ointressant/intressant?

Jag sitter här o läser mina inlägg här på bloggen nu, det slog mig plötsligt att jag har väldigt tråkiga "överskrifter" eller vad man ska kalla det. Skriver varje dag datumet där uppe, men det kanske är mer intressant om jag börjar med något annat! Som kanske kopplar mer till inlägget? Om ni har lust så ge mig gärna lite tips.

Fredagens Halloweenparty blev hur lyckat som helst! Tack så hjärligt Jennifer för kvällen, du hade gjort huset jätte fint me massa Halloweenprylar o liknande. Alla var utklädda, vilket gjorde det hela ännu roligare, för alla hade verkligen gått in för det. Och självklart var det lika trevligt folk som vanligt o ingenting hände. Förutom en snabb liten incident med några små coolingar som kom o trodde sig få komma in. Skabb! haha Men dom försvann lika snabbt som dom kom dit. Det jag försöker säga var att det var en superlyckad kväll. Tack igen allihopa som gjorde kvällen till den bästa! :)

Igår (lördag) var ja jennifer dennis o tobbe ute på bus eller godis, hmm vi är 5 år jag vet. I vilket fall som helst så hade vi riktigt skoj! Sedan blev de lite film hemma hos tobbe, men alla somnade så de blev inte speciellt mkt filmtittande. Och idag har jag suttit ute o frusit i flera timmar, dennis var snäll att byta till vinterdäck på mammas bil! Du är allt snäll du lille Dennis!

Min mage skriker efter något sött, funderar på om vi har något hemma.. Men det har vi självklart inte! Vad ska jag göra åt saken? Jo, min syster sa för en stund sedan att hon skulle kunna tänka sig att åka en snabbis till maxi med mig.. Så får väl antagligen med mig henne efter lite tjat.

pusssssss
/m

Henke, jocke, cassandra & tina

Jocke, henke

Jag & dennis

Jag & jennifer, vi äger alla på singstar

Partypeople

ohlala

grrr

cassandra & jag

tina & sofia

dennis

viktor, tomten utan julklappar :(

moonstaaah

jennifer & sofia

alexandra, cassandra & jocke

sofia, sofia, jennifer & jenny

jenniiifer, tack för kvällen <3

Alexandra

henke, tobbe, sofia

jennifer & jag
Soffiiproppen