Powered By Blogger

lördag 27 december 2008

Annandagen

Tjillevippen!

Vaknade vid 11 tiden i morse, gick upp o åt lite frukost. Ringde sedan mormor, för att det är nämligen hennes födelsedag idag! grattiiis lilla mormor<3 

Vid 3 tiden åkte vi hem till mormor o morfar, för att fira mormor.
Som vanligt var de andra sena.. haha :)
Maten var väldigt god, som vanligt när man är hos mormor.. Men det känns som att man äter mest hela tiden, först middag, sen en kaka, sen tårta o sen kakor typ.. Man känner sig GANSKA tjock efter de kan ja säga.
Jag, Rebecca o malva var smått uttråkade så vi rotade igenom alla mormor o morfars garderober, det slutade med att vi klädde ut oss (moget hm?!) till häxor/luffare/uteliggare. Ni kan ju tänka er själva hur det såg ut! Det räckte inte med att vi klädde ut oss inne, vi gick även ut! haha låter kanske inte så skoj, men våran släkt stod i fönstrena o höll på att skratta ihjäl sig.

Sedan gick vi till deras "sällskapsrum" eller vafan dom kallar det, så kollade vi på massa bilder från när mamma och hennes syster var små. Bilderna kollade vi på, genom en projektor typ eftersom att det var gamla diabilder. Det var faktiskt skit skoj att kolla på ! 

Nu måste jag sova snart, eftersom att jag ska upp tidigt i morgon! 
Ska in till stan för att byta lite kläder jag fick i julklapp som inte riktigt passade i storlekarna.

Skriver mer i morgon. 

Ha det riktigt bra, ta hand om er!

puuuuuuussshej 

/m



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar