Powered By Blogger

fredag 6 mars 2009

Fredag

Hej hopp! :)

Ääntligen fredag, igen! fyttihelvete va snabbt veckorna går, nästan lite läskigt :S

Ikväll vet ja inte riktigt vad som händer, imorgon blire iaf partaaaj (D) Och sen söndag ska vi ha släktkalas för mig. Lite mysigt faktiskt med tårta o sånna grejer (a' muuums !

Nu sitter vi här på Information&layout och funderar på vad det är vi ska göra, jag förstår ingenting! Vi har nyss fått en ny uppgift som ska vara inlämnad om ett tag... aja..

Skriver kanske lite mer sen, .

pusss

/m

onsdag 4 mars 2009

Onsdag


Hej på er alla söta där ute.


Måste bara säga att det var underbart väder ute idag, det skulle ju inte sitta fel med lite vår, kunde ju till och med gå i stan idag med jackan uppknäppt? Det är verkligen härligt! Idag bar det först av till tandläkaren 07.10 på morgonen, sedan började skolan 09.00. Med bara 3 lektioner, inkl. samhällsprov... fyfan säger jag bara. skrev 12 a4 sidor! tror ni ja fick skrivkramp eller?
Sedan gick till mamis jobb, där jag "hämtade" henne, för att sedan gå tillbaks till skolan o ha coachsamtal med Martin. Gick riktigt bra :)
Och nu sitter jag här o fryser medans jag skriver, funderar på att gå o ta mig en kopp te som jag kan dricka o kanske bli lite varm när ja sitter här framför min lille älskling... nja får se :) taggad inför helgen oxå, ska bli riktigt skoj! Med fint folk <3


hoppas ni har det lika bra som jag , måste oxå säga att jag saknar snön o backarna svin mkt, nån som drar iväg med mig ? (a'


/m

Tisdag

Heej igen :)
Nu är man inne i bloggandet igen, riktigt kul faktiskt!
Idag först skolan, sen direkt hem o göra mig i ordning lite. Sedan till Alingsås för att fira Natte. grattis på dig :D
Riiktigt trevligt vare där,

gonatt på er, love

/ m

Måndag

Hej på er alla :)
Nu var det ett tag sen (igen) som jag skrev här, får allt skärpa till mig lite!
Som ni säkert har läst så var mitt förra inlägg rätt så deprimerande, haha. Men året började faktiskt inte så illa som det lät, det har faktiskt varit sjukt bra hittils!
Fick bytt skola, som tur var. Vetefan vad som hade hänt annars, så det var allt bra!
Går i världens mest härliga klass, fast har mkt i skolan nu så egentligen borde jag inte sitta här o skriva... men man prioriterar ju olika saker här i livet ;) o just nu tar ja detta före allt som e viktigt :D (?)

Idag efter skolan blev de att gå till Svea affären o köpa mig en tröja :) finfin. Och en blus! kommer kanske bilder, de får vi se.

Nu ska ja gå , puss på er

/ m